lijepe vijesti

RUKOMET Varaždin je grad suorganizator Svjetskog prvenstva

U Vijećnici Grada Varaždina na prigodnoj svečanosti potpisan je Ugovor o suorganizaciji Svjetskog rukometnog prvenstva kojeg u seniorskoj konkurenciji početkom 2025.godine zajedno organiziraju Hrvatska Danska i Norveška

Ugovor su potpisali varaždinski gradonačelnik Neven Bosilj i glavni tajnik Hrvatskog rukometnog saveza Damir Poljak. Uz predsjednika Tomislava Grahovca u delegaciji HRS-a bio je i Miljenko Topličanec, član Natjecateljskog povjerenstva.


U Varaždinu će se igrati utakmice Skupine D u kojoj se nalaze reprezentacije Mađarske, Nizozemske, Sjeverne Makedonije i Gvineje, i jedna utakmica od tako zvane Glavne runde. To pak drugim riječima znači da će svi prijatelji rukometa, sigurni smo i mnogi iz Čakovca i Međimurja, ali i brojni gosti uživati u tom lijepom sportu od 15.-25.siojećnja sljedeće godine.


U varaždinskoj dvorani odigrat će se u subotu 6. srpnja prijateljska utakmica naše reprezentacije s reprezentacijom Egipta. To je pripremna utakmica naše reprezentacija za nastup na OI-a u Parizu, a od ranije nam je poznato da se naši reprezentativci intenzivno od 26.lipnja do 5.srpnja pripremaju u Prelogu za nastup na Olimpijadi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije