SPREMNI ZA IZAZOV?

DAN OPĆINE BELICA Budite najbrži u Belici i osvojite vrijedne nagrade

U subotu, 29. lipnja 2024., na blagdan sv. Petra i Pavla, općina Belica s ponosom najavljuje svoju prvu službenu utrku, organiziranu u sklopu proslave dana općine

U suradnji s glavnim pokroviteljom Općinom Belica i sponzorima, organizatori su pripremili bogate startne pakete za sve sudionike. Osim toga, trkače očekuje i tombola s vrijednim nagradama, posebno organizirana za muške i ženske sudionike koji su platili startni paket. Time se osigurava jednaka šansa za osvajanje nagrada, a inicijativa dodatno motivira sudionike i unosi dozu uzbuđenja.

Nagrade za najbrže trkače

Najbrži trkači na kraćoj (4,2 km) i dužoj (8,3 km) stazi, u muškoj i ženskoj kategoriji, bit će nagrađeni vrijednim nagradama. Svaki pobjednik dobit će poklon bon u vrijednosti od 100 eura za proizvode Jelen Professional, poznatog brenda koji podržava sportske aktivnosti i zdrav način života.

Sportski duh i natjecanje

Dobrodošli su svi ljubitelji sporta i natjecanja, a posebna pažnja bit će posvećena ravnopravnosti među sudionicima kroz odvojene tombole i fer raspodjelu nagrada.

Kategorije utrka:

ODRASLI:

  • 8,3 km, ruta:
  • 4,2 km, ruta:

DJECA:

  • 200 m
  • 400 m
  • 600 m

Startnina za djecu je besplatna.

Početak dječje utrke je u 9 sati, a glavne utrke u 10 sati na atletskoj stazi u Belici.

Jedinstvena staza

Sudionici će po prvi puta trčati po potpuno novoj stazi koja je kombinacija makadama i asfalta. Trkače očekuje uživanje u predivnoj prirodi uz potok Borščak i ulicama naselja Belica. –Ovo je prilika da postanete prvi pobjednik ili pobjednica nove staze i upišete se u povijest!, ističu organizatori.

Zašto sudjelovati?

  • Iskustvo trčanja po jedinstvenoj kombinaciji terena
  • Prilika za osvajanje naslova prvog rekordera/rekorderke staze
  • Uživanje u sportskom duhu i zajedništvu naše zajednice

– Pozivamo sve trkače, profesionalce i rekreativce, da nam se pridruže na ovom uzbudljivom događaju. Dođite, trčite i budite dio nečega novoga!, zaključuju članovi jedne od najnovijih beličkih udruga, Udruge TRKA.

Prijave na utrku moguće su putem FB stranice TRKA Belica, na kontakt 098 178 4713 ili 098 9973 667. Postoji mogućnost prijave i na dan utrke – na licu mjesta.

Proglašenje pobjednika „TRKA“ Belica 2024. predviđa se oko 11 sati, a nastavlja se i druženje uz jelo i piće te malonogometni dječji turnir – vrtići/U7.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije