IDEMO, VATRENI!

ANKETA Večeras u Leipzigu: Može li Hrvatska nadmudriti Italiju?

Uoči današnje večernje utakmice na Europskom prvenstvu između Hrvatske i Italije, koja se igra u Leipzigu s početkom u 21 sat, navijači i analitičari s nestrpljenjem iščekuju ishod ovog susreta

Hrvatska reprezentacija, predvođena izbornikom Zlatkom Dalićem, suočava se s jednim od najtežih izazova na turniru – Italijom, višestrukim europskim i svjetskim prvakom.

Očekivanja su velika, a pitanja brojna: Ima li Hrvatska šanse protiv svojih susjeda? Hoće li Dalić uvesti nove taktičke zamisli kako bi iznenadio susjede?

Hrvatska ulazi u ovaj dvoboj s određenim optimizmom, oslanjajući se na snagu svojih ključnih igrača poput Luke Modrića, Ivana Perišića i Andreja Kramarića. S druge strane, Italija dolazi s izuzetno jakom ekipom koja je poznata po svojoj čvrstoj obrani i taktičkoj disciplini.

Kako prognozirate današnju utakmicu između Italije i Hrvatske?

Vidi rezultate

 

Izjave i očekivanja

Uoči utakmice, Dalić je izjavio: “Znamo da nas čeka težak protivnik, ali vjerujemo u naše sposobnosti i spremni smo za borbu. Ključno će biti da ostanemo fokusirani i iskoristimo svoje prilike.”

Sve oči bit će uprte u stadion u Leipzigu večeras. Hrvatska ima šanse, ali će morati dati sve od sebe kako bi nadmudrila Italiju.

Bilo kakva taktička inovacija od strane Dalića mogla bi biti presudna. U svakom slučaju, navijači će sigurno uživati u uzbudljivoj nogometnoj večeri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije