klub iz donjeg kraljevca

CILJ JE OSTATI U LIGI Predstavljamo NK Kraljevčan 38 – novog člana Međimurske Premier lige

Evo što nam je o svemu rekao predsjednik i igrač Stanko Štefok

U novoj prvenstvenoj sezoni 2024/25. Nogometni klub Kraljevčan 38 (Donji Kraljevec) igrat će u najvišem rangu natjecanja pod ingerencijom Međimurskog nogometnog saveza- Međimurskoj Premier ligi.

Taj su status nogometaši kluba koji djeluje od 1938. godine, stekli kao trećeplasirani sastav Prve međimurske lige, bili su u dva kvalifikacijska susreta bolji od Bratstva Savska Ves.

Slavlje je kratko trajalo, u klubu se već okrenuli prema novoj sezoni, u pauzi prvenstva treba riješiti mnoga organizacijsko-financijska i stručno-tehnička pitanja, uprava kluba vrlo aktivno radi po tim pitanjima.

Kratko smo porazgovarali s mladim i ambicioznim predsjednikom kluba još uvijek i aktivnim igračem Stankom Štefokom kojeg pamtimo kao vrlo dobrog igrača nekad čakovečkih prvoligaša, bio je i na „probi“ u splitskom Hajduku, sada je uz predsjedničku dužnost i dalje jedan od stožernih prvotimaca.

-Točno ste najavili, u upravi smo vrlo aktivni, sve s osnovnim ciljem da se u novoj sezoni osigura status „premier ligaša“. Radimo vrlo intenzivno na rješavanju „igračko-stručne križaljke“, očekujemo i dalje pomoć naših vjernih gledatelja, sponzora i odgovornih Općine, mi ćemo im to vratiti dobrim rezultatima na terenu. Pripreme za novu sezonu počinju 15. srpnja, uz sadašnji igrački kadar planiramo se igrački pojačati na pojedinim pozicijama, sve je podređeno ostvariti realno zacrtani plan, biti stabilan član Međimurske Premier lige.

Imamo vrlo dobru upravu u kojoj su uz mene kao predsjednika još: Ivan Blažeka, Josip Ilijaš, Nikola Kolarić, Dino Novak, Dominik Filipašić, Nenad Pigac, Dino Štampar, Mladen Blažeka, Vjekoslav Cvek, Hrvoje Višević i Silvestar Cvek završio je Štefok i na kraju još jednom zahvalio igračima i treneru Ivanu Habušu koji su zaslužni da će NK Kraljevčan 38 u novoj sezoni igrati i najvišem rangu međimurskog nogometa.

To su: Luka Topolnjak, Jurica Koprek, Andrija Perković, Lovro Vitković, Len Vlahek, Antonio Blažeka, Maike Augusto, Marko Kozar, David Mihoci, Joao Pedro, Dino Novak, Stanko Štefok, Karlo Balent, Igor Erdelji, Luka Dominić, Darian Blažinčić, Albino Ribić i Matija Mišić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije