AJMO, VATRENI!

IDEMO PO POBJEDU UEFA najavila utakmicu Hrvatske i Italije, evo što nas čeka

Pred Hrvatskom je u ponedjeljak utakmica godine

Od 21 sat u Leipzigu vatreni će za prolaz skupine igrati protiv starih znanaca, Talijana. Hrvatska od Italije nikada nije izgubila u 8 međusobnih susreta, ali zadnja tri su završila rezultatom 1:1.

Momčad izbornika Zlatka Dalića kao drugoplasirana izborit će osminu finala ako pobijedi Talijane, a Albanija ne svlada Španjolsku. Nadalje, Hrvatska i Albanija imat će po četiri boda ako obje pobijede u zadnjem kolu i tada će o poretku odlučivati gol-razlika. Hrvatska trenutno ima 2:5, a Albanija 3:4.

Za obje ekipe puno je upitnika. Hrvatska je i protiv Španjolske i protiv Albanije pokazala dva različita lica s različitim igračima pa se očekuje promjene u odnosu na Albaniju. Slična stvar je i kod Italije koja protiv Španjolske nije postojala na terenu, piše Dnevno.hr

Sučić u prvih 11?

Prema UEFA-inoj najavi, Dalić bi za Italiju u odnosu na susret s Albanijom (2:2) mogao napraviti pet promjena: Josip Stanišić, Martin Erlić, Luka Sučić, Mario Pašalić i Ante Budimir ušli bi u prvih 11, a ispali bi Josip Juranović, Ivan Perišić, Marcelo Brozović, Lovro Majer i Bruno Petković.

U prvih 11 spominjao se i Domagoj Vida zbog iskustva, ali i dobih predstava u AEK-u, ali kako se ozlijedio na treningu teško je za očekivati da će startati u Leipzigu.

Kod Italije se zna da neće biti Dimarca što je veliki udarac za momčad Luciana Spalettija.

Mediji u Italiju ne predviđaju da će doći do velikih promjena jer “azzuri” po njima nemaju dovoljno dobru klupu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije