zabavna liga vrtića

FOTO U Čakovcu na stadionu SRC Mladost održana velika završnica Zabavne lige vrtića

Okupilo se dvjestotinjak malih nogometaša iz svih krajeva Međimurja

Ove subote u Čakovcu, na pomoćnom igralištu SRC Mladost na umjetnoj travi u organizaciji MNS-a i NA Međimurje nakon desetak odigranih turnira diljem Međimurja, održana je velika završnica Zabavne lige vrtića.

Na velikoj završnici zabavne lige vrtića sudionici su bili: NA «Međimurje»-Čakovec, NŠ «Sloga»-Čakovec, ŠN «Sveti Marko»-Selnica, ŠN «Donji Kraljevec»-Donji Kraljevec, ŠN «Ivanovec-Štefanec» Ivanovec-Štefanec, ŠN «Bat» Belica-Pribislavec, NŠ «Prelog» Prelog, ŠN »Donje Međimurje»-Kotoriba-Donja Dubrava, ŠN ‘Rudar’ Mursko Središće, ŠN «Žibeki» Savska Ves-Strahoninec-Pušćine», ŠN ‘Sveti Juraj’-Sveti Juraj na Bregu, NŠ Općine Mala Subotica-Mala Subotica, ŠN «Naprijed» Cirkovljan, NŠ «Nogometaš 13» Podturen, ŠN «Sveti Martin» Sveti Martin na Muri, ŠN «Petica» Nedelišće-Macinec i ŠN «Dinamo-Zelenko» Domašinec s ukupno dvjestotinjak mališana.

Na kraju su svi mališani i njihovi treneri iz ruku gradonačelnice Grada Čakovca Ljerke Cividini i predsjednika MNS-a Kristijana Antolovića primili medalje i majice.

Sama organizacija kao i sve ostale diljem Međimurja gdje su mališani odigrali bila je odlična te zaslužuje pohvale kao i instruktor MNS-a Damir Lepen-Jurak koji je natjecanja vodio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije