SRETNO VAM BILO

RUKOMET Muška reprezentacija Hrvatske na pripremama u Prelogu

Muška rukometna reprezentacija Hrvatske ovih dana počinje s završnim pripremama za nastup na Olimpijskim igrama u Parizu

Prvi dio priprema „odradit će“ u Prelogu, Hotelu Panorama gdje će i u dvorani svakodnevno trenirati. U sklopu ciklusa priprema predviđeno je u varaždinskoj „Areni“ 6. srpnja (16,30 sati) odigrati prijateljski susret s reprezentacijom Egipta.

Iz HRS-a poziv gledateljima da dođu u što većem broju bodriti našu reprezentaciju koja u Parizu očekuje dobre rezultate i borit će se za jednu od medalji.

Filip Goričanec u reprezentaciji Hrvatske

Na kineskom otoku Pingtanu od 18. lipnja u tijeku je 21. Svjetsko prvenstvo u rukometu na pijesku.

U obje konkurencije nastupaju i naše reprezentacije, u muškoj reprezentaciji koja brani naslov svjetskog prvaka je i ponajbolji igrač čakovečkog premier ligaša Filip Goričanec.

Naši su reprezentativci u Skupini C pobijedili redom reprezentacije Portugala, Njemačke i Mađarske, nažalost u četvrtfinalu pak su u „raspucavanju“ rezultatom 2:1 poraženi od Danske i igrat će za poredak od 5. -8. mjesta . Filip Goričanec jedan je od najboljih u redovima naše reprezentacije, to treba posebno istaći.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije