22. lipnja

LIGA VRTIĆA Uskoro će mali vrtićarci odmjeriti svoje snage u nogometu!

Zabavna liga vrtića naziv je projekta kojeg je pokrenuo Međimurski nogometni savez u rujnu 2021. godine, a ove će se godine održati 22. lipnja

Cilj Lige vrtića je okupljanje djevojčica i dječaka predškolske dobi, te njihovo aktivno bavljenje sportom, promocija nogometne igre i zdravog načina života, druženje i stvaranje novih prijateljstava, stjecanje natjecateljskog duha, učenje o fair playu.

Zabavna liga vrtića namijenjena je nogometnim školama i klubovima koji djeluju na području Međimurske županije i koji u rad uključuju djecu od 4 do 6 godina starosti kako bi razvijali svoje nogometne vještine i družili se sa svojim vršnjacima.

Utakmice Zabavne lige vrtića odigravaju se po grupama na turnirski način, a jedini cilj je zabava, rezultati se ne pišu, jer pobjednici su svi. Od pokretanja Zabavne lige vrtića održano je desetak turnira na terenima u Čakovcu
(SRC Mladost, NK Sloga i Stari grad), Kotoribi, Prelogu, Svetom Martinu na Muri, Savskoj Vesi, Gornjem Mihaljevcu, Cirkovljanu, Zebancu, Pribislavcu, Maloj Subotici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije