ŽENSKI NOGOMETNI KLUB MEĐIMURJE ČAKOVEC

DVA POJAČANJA IZ SLOVAČKE Lenka i Nina stižu u ŽNK Međimurje

U Čakovec dolaze odlične nogometašice iz Slovačke

U Ženskom nogometnom klubu Međimurje Čakovec i dalje velike aktivnosti. Dok su igračice na zasluženom odmoru nakon što su prvenstvo Prve lige završile na vrlo dobrom 5.mjestu, uprava na čelu s predsjednikom Matom Kljajićem i stručni stožer ne miruju i u „punom su pogonu“.

Uprava radi na poboljšanju organizacijsko financijskih pitanja, a stručni stožer na čelu s trenerom i direktorom Ivanom Dizdarom i Hrvojem Goričancem na „igračkoj križaljci“ obzirom da su si postavili realni cilj, u novoj sezonu biti u vrhu prvenstvene tablice.

Tako je ovih dana već dogovorena suradnja s dvije mlade kvalitetne igračice iz Slovačke, obje reprezentativke.
Prva je Lenka Mazuchova (19), slovačka reprezentativka koja dolazi iz MFK Dukle Banska Bistrica koja igra na poziciji vezne igračice ili napadačice, najbolji je strijelac svoje dosadašnje ekipe, a na kraju natjecateljske sezone izabrana je u najboljih 11 Prve slovačke lige.

Druga je Nina Korimova (19) koja dolazi iz ŠK Slovana Brartislava, obrambena igračica na poziciji stopera, na popisu je A slovačke reprezentacije a igra u svim slovačkim mladim selekcijama.

U čakovečkom su im klubu priredili srdačan doček, obje će biti velika pojačanja, a pridružit će se svom novom klubu odmah na početku priprema.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije