Za male i velike

PRIJAVE U TIJEKU Bliži se tradicionalni belički malonogometni turnir

U sklopu dana općine Belica tradicionalno se održava i noćni turnir Mali18 te dječji malonogometni turnir koji organizira Nogometna škola BAT

Tradicionalno i ove godine, NK BSK Belica organizira malonogometni noćni turnir na umjetnoj travi ‘Mali18’ odnosno ‘Belica 2024’. Ovaj sportski spektakl održat će se od 21. do 29. lipnja, donoseći pregršt uzbuđenja za sve ljubitelje nogometa.

Seniorski dio turnira započinje 21. lipnja, a kotizacija iznosi 100 eura po ekipi. Najbolje ekipe bit će nagrađene bogatim novčanim nagradama:

  • pobjednik osvaja 800 eura,
  • drugoplasirani 300 eura, a
  • trećeplasirani 100 eura.

Prijave za seniorski turnir moguće su kod Radovana Magdalenića (098 1840 938) i Kristijana Mihaleca (098 9973 667).

NOGOMETNA ŠKOLA BAT

Mlađe dobne kategorije također će imati priliku pokazati svoje vještine. Kategorija U-11 igrat će 23. lipnja, U-9 igra 28. lipnja, dok će se najmlađi, U-7, natjecati 29. lipnja. Kotizacija za mlađe uzrasne kategorije iznosi 60 eura, a svi sudionici bit će nagrađeni medaljama, peharima i drugim vrijednim nagradama.

Prijave za mlađe uzrasne kategorije primaju se putem e-maila na adresu nogometnaskolabat@gmail.com

Osim vrhunskog nogometa, organizator je za posjetitelje pripremio mnoga iznenađenja i bogatu gastronomsku ponudu, osiguravajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne. Dođite i uživajte u sportskom duhu, zabavi i delicijama koje vas očekuju na turniru ‘MALI18’ u čast Ivanu Makaru, mladiću iz Belice koji nas je sve prerano napustio.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije