30. obljetnica

FOTO Udruga sportske rekreacije ‘Sport za sve’ Šenkovec proslavila 30. rođendan

Održan je i turnir u boćanju u čast svoje osnivačice i prve predsjednice, Danice Korunić, koja je, nažalost, prerano preminula 2022. godine

U Šenkovcu, 08. lipnja 2024., članice udruge sportske rekreacije „Sport za sve“ Šenkovec obilježile su 30 godina djelovanja svoje udruge, a ujedno su održale treći memorijalni turnir u boćanju u čast svoje osnivačice i prve predsjednice, Danice Korunić, koja je, nažalost, prerano preminula 2022. godine.

Svečanosti su nazočili suprug preminule Danice Korunić, Drago Korunić, kćerka Lana Križarić s obitelji, načelnik općine Šenkovec Robert Meglić, predsjednica Međimurskog saveza sportske rekreacije “Sport za sve” Nada Hoblaj, ravnateljica Dječjeg vrtića Šenkovec Melita Pergar, župnik župe Sv. Jelene Šenkovec vlč. Antun Štefan, ravnateljica Knjižnice i čitaonice Šenkovec Božica Mezga, članovi udruga sportske rekreacije iz Murskog Središća, Sv. Jurja na Bregu, Strahoninca, Goričana, te udruga djece s intelektualnim poteškoćama „Mura“. Cjelokupni svečani program vodio je Tomica Jakopec.

U sklopu obljetnice, predsjednica udruge „Sport za sve“ Šenkovec, Vesna Korent, uručila je priznanje članici udruge, Milici Jakopec, za 30 godina „ustrajnog vježbanja i doprinosa udruzi“, a predsjedniku Ogranka UDVDR-a Šenkovec, Dragutinu Matoši, zahvalnicu za suradnju.

Svečanost je završila prigodnim domjenkom za sve uzvanike i prisutne. Nakon svečanosti, zagrijavanje ekipa za boćanje vodila je Lana Križarić, dok je boćanje vodio Dražen Korent, a suci su bili Dragutin Matoša i Darko Lajtman.

Poslije sportskog dijela, druženje je nastavljeno uz želju da se sudionici ponovno okupe iduće godine na istom mjestu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije