NOGOMET

GOLMANSKI KAMP COTIĆ-STARČIĆ U Nedelišću kroz deset dana vratarski kamp prošlo 50 vratara

U Nedelišću kroz deset dana vratarski kamp prošlo 50 vratara

Proteklih desetak dana u Nedelišću se održavao specijalizirani vratarski kamp Cotić-Starčić pod vodstvom educiranih trenera Aleksandra Starčića i Alekse Cotića. U pet godina djelovanja, ovaj golmanski kamp je izrastao u najveći i najpoznatiji vratarski kamp na području Europe.

Godišnje kroz taj kamp, koji je postao pravi brend, prođe preko 300 vratara s područja cijelog Balkana. Ovom prilikom stručno osoblje Goalkeeper Campa Cotić-Starčić želi se javno zahvaliti NK Nedelišću i Školi nogometa Petica na sjajnom gostoprimstvu kroz ovih 10 dana.

– Kao znak pažnje Goalkeeper Camp je donirao vratarske rukavice za vratare Nedelišća i škole nogometa Petica. Veliko hvala i roditeljima koji su dovozili svaki dan svoje i naše vratare. Kroz Nedelišće je proteklih dana u dva termina prošlo 50 vratara s područja cijele Hrvatske te Slovenije. Iz Međimurja i Nedelišća treću godinu odlazimo punog srca.

Međimurci su još jednom pokazali i dokazali kakvi su domaćini i zato veliko hvala svima. Ono što već sada možemo obećati vidimo se i sljedeću godinu – poručili su.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije