zanimljiva subota

KUU LAFRA TURČIŠĆE Ove subote Grahfest i turnir u malom nogometu

Očekuje vas i gledanje utakmice Hrvatska - Španjolska uz živu glazbu i langoše

Izuzetno aktivna kulturno umjetnička udruga Lafra iz Turčišća ove subote na nogometnom igralištu u Turčišću organizira 2. po redu gastro manifestaciju Grahfest te turnir u malom nogometu.

U Grahfestu će se natjecati u kuhanju graha, satnica kuhanja je od 13-17 sati dok je ocjenjivanje i proglašenje pobjednika u 17.30. Za dodatne informacije može se kontaktirati na broj mobitela 098 9317 027 (Branko Vlah).

Što se tiče malonogometnog turnira na travi prijave se primaju na dan turnira do 12 sati, početak turnira je u 13 sati igra se 4+1 igrača (maksimalno u ekipi je 8 igrača). Kotizacija po ekipi je 30 eura dok 70% od kotizacije ide u nagrade). Za dodatne informacije može se kontaktirati na broj mobitela 098 9798 827 (Jurica Tot).

Također, na velikom će se ekranu gledati utakmica Hrvatske i Španjolske dok uz grah će se pripremati i fini domaći langoši. Organizator poziva sve prijatelje dobre zabave da dođu u Turčišće gdje će uz kuhanje graha, malog nogometa biti i živa muzika te je zagarantiran odličan provod do jutarnjih sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije