NOGOMET

KVALIFIKACIJSKE UTAKMICE Bez pobjednika u utakmicama Kraljevčan 38 – Bratstvo te Trnava -Mura, visoka pobjeda Pobjede protiv Graničara/N

Bit će zanimljivo u uzvratnim susretima

Danas (nedjelja) odigrane su tri kvalifikacijske utakmice za popunu Premier, 1. Međimurske te 2. Međimurske lige.

Bez pobjednika završila je utakmica Kraljevčana 38* i Bratstva/SV koja je bila čvrsta borbena i u kojoj je u prvome dijelu domaćin propustio dosta izglednih prilika a neke je i odličnim intervencijama obranio gostujući vratar Bratuša. U nastavku nekoliko prilika pred oba gola te utakmica završava bez pobjednika.

Utakmica Trnave i Mure odigrana u Prelogu završila je 1:1. Gosti su u prvome dijelu propustili realizirati nekoliko odličnih prilika da bi u nastavku utakmice domaćin poveo u 62. minuti pogotkom Pišpeka. Šest minuta kasnije rezultat poravnava Posel za konačnih 1:1.

U susretu Pobjede i Graničara/N domaćin je ostvario visoku pobjedu te je napravio ogroman posao pred uzvrat u Novakovcu. Gosti, koji su cijelo prvo poluvrijeme bili bolja ekipa, imali su kazneni udarac u 19. minuti ali udarac Zorčeca brani domaći vratar Košak.

Domaćin postiže pogodak preko Kregara da bi u nastavku Mikulan iz najstrože kazne u 53. te i u 75. minuti postigao pogotke za visokih 3:0.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije