KOTORIBA

NK GRANIČAR Prvenstvenu sezonu završili na sedmom mjestu

Nogometaši Graničara Kotoriba prvenstvenu sezonu Treće lige sjever završili su na sedmom mjestu (27, 8, 2, 17, 33:60, 26) što je za nosioca kvalitete nogometa u Međimurskoj županiji manje od očekivanog

– Uoči početka prvenstva postavljen je jasan cilj, pokušati zauzeti što bolji plasman u sredini tablice i što više afirmirati mlade igrače. Iako ulazak u proljetni dio sezone nije bio najbolji, zaredao o se je niz poraza, na kraju sezone može se reći da su oba cilja ipak ostvarena, kažu izu kluba.

– Sedmim mjestom smo na kraju zadovoljni, naravno da je moglo i bolje. Pratili su nas i problemi poput ozljeda igrača, u dosta smo utakmica ostali bez bodova unatoč dobroj igri. na kraju polu sezone momčad se je dizala u formi što je bilo vidljivo po rezultatima, afirmirali smo mlade igrače koji su dobili primjernu minutažu da okuse kvalitetu igre četvrtog ranga natjecanja.

Igrači i stručni stožer odlaze na zasluženi odmor, uprava kluba pak se okreće već sada novoj sezoni.

– Što to se tiče igračke križaljke, prvo ćemo obaviti razgovore sa svim igračima i vidjeti kakva je situacija, te sukladno tome pojačati momčad s nekoliko kvalitetnih igrača kako bismo bili što spremniji za iduću sezonu u kojoj se nadamo postići bolji rezultat od ovosezonskog. Osim natjecateljskog dijela, u upravi se vrijedno radi i na infrastrukturnim projektima u Sportskom parku.

U tijeku je postavljanje solarne elektrane kako bi stadion s popratnim sadržajima postao uglavnom energetski samoodrživ, a u kratkoročnom je planu i izgradnja nekoliko pomoćnih igrališta s rasvjetom i navodnjavanjem kako bi glavni teren sačuvali za seniorsku ekipu i reprezentativne akcije, kažu iz vodstva kluba te zahvaljuju navijačima na sportskom navijanju, također, sponzorima i Općini Kotoriba na pomoći i razumijevanju tijekom cijele sezone, nadaju se da će se tako nastaviti i u novoj sezoni.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije