MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

PREDSTAVLJAMO PRVAKE NK Međimurec zaslužno osvojio prvo mjesto

Nogometaši Međimurca Dunjkovec-Pretetinec zasluženi su prvaci Međimurske premier lige (26, 16, 8, 2, 66:30, 56)

Njihov igrač Bojan Vručina s 20 postignutih pogodaka najbolji je strijelac Lige, kao finalisti Kupa MNS-a plasirali su se u pretkolo završnice Klupa HNS-a, što je povijesni rezultat i uspjeh ovog sve poznatijeg klub, ne samo u Međimurju nego i šire.

Tim smo povodom kratko porazgovarali s predsjednikom Kluba Mišelom Ganzerom. Nije mu trebalo postavljati posebna pitanja, u jednom je dahu i realno ocijenio proteklu sezonu i najavio isto tako realne daljnje planove.

– S obzirom na osvojeno prvo mjesto Premier lige i ulaskom u finale Kupa, dobro ste u uvodu rekli da je to povijesna sezona za naš klub. Zato velike čestitke svim igračima i stručnom stožeru, naravno i sponzorima i gledateljima, istaknuo je predsjednik Ganzer.

– U planu je da ekipa ostane na okupu, osvježiti je s dva, tri nova igrača i pokušati u idućoj sezoni biti barem blizu ovakvih rezultata, motiva za to uvijek ima. Trener Jurica Vručina i dalje ostaje na čelu stručnog stožera, zadovoljni smo njegovim radom i postignutim rezultatima pa le logičan slijed nastavak suradnje. Već smo se sada pojačali kadrovski u sportskom sektoru, u novu sezonu krećemo sa sportskim direktorom Mariom Zaspanom koji se je već prihvatio nove funkcije, on je naš „domaći igrač“.

Po svemu sudeći dobro smo pogodili s izborom igrača i struke, još jednom čestitam svima, rekao je Ganzer i nastavio:

Velika zahvala ide i na adresu Općine Nedelišće i načelnika Nikole Novaka koja je uložila puno u infrastrukturu, sada imamo nove tribine s 315 sjedećih mjesta, panel ogradu oko cijelog sportskog parka Hraščica, mi pak smo ta ulaganja opravdali dobrim rezultatima.

Zahvala i navijačima , Nataliji koja brine o objektu, Darku koji brine o igralištu, sve besprijekorno funkcionira , a posebno hvala velikoj pomoći mojim suradnicima iz uprava, dozvolite da ih nabrojim: Tomica Ivanuša i Tomislav Cimerman – dopredsjednici, tajnik Dejan Leček i članovi: Jerko Treska, Dragan Podvezanec, Matija Horvat, Matija Cimermnan, Neven Hergotić, Kristijan Horvat, Jurica Treska, Danko Čekunec i Nikola Goricaj. Bez njih i pomoći Udruga žena Dunjkovca i Pretetinca teško bi „išlo“.

– Da me posebno ne pitate, pri kraju smo oko organizacije svjetski poznatog turnira mladih koji će se ove godine održati 17.i 18. kolovoza uz sudjelovanje 16 ekipa iz 11 različitih zemalja, završio je Ganzer, a dodatno pitanje zašto kao prvaci nisu prijavili nastup u 3.ligi sjever realno je obrazložio:

– Nakon odluke o proširenju Treće lige sjever napravili smo projekciju troškova i obveza, te smo na sjednici Uprave donijeli odluku da je u ovom trenutku takvo natjecanje za naš klub prezahtjevno. Povećanjem lige svi se troškovi znatno povećavaju, a s obzirom na to da su svi igri amateri, većinom zaposleni s radnim obavezama i subotama, daleka daljnja gostovanja bila bi dodatni izazov i zbog toga smo nažalost bili prisiljeni odustati od prijave za ovakav oblik natjecanja. Možda se u buduće nešto promijeni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije