PRVACI

FOTO NK Polet ponosni pobjednik Međimurskog Kupa

MEĐIMUREC – POLET 1:1 (1:0)

DUNJKOVEC/PRETETINEC – Igralište Hraščica. Gledatelja: 1000. Sudac: Patrik Kolarić (Čakovec). Pomoćnici: Matija Filipić i Željko Novak (oba Prelog). Delegat: Stjepan Križarić (Čakovec). Strijelci: 1:0 Vručina (18), 1:1 Fotak (53).

MEĐIMUREC: Šafarić, Volar (90. Mihalković), Cerovčec, Hrustek, Oršić (61. P. Pintarić), Mraz, Špoljar, Dos Santos, Vručina, J. Pintarić, Horvat (80. Zadravec). Trener: Jurica Vručina.

POLET: Jambres, Mesarić, Fotak, Mezga, Barat, Jurinić, Patafta, Šarić, Benko (68. Lajtman), Perčić, Telebar (46. Štefanec). Trener: Zoran Šardi.

Odlična organizacija, velik broj posjetitelja i vrlo dobro suđenje. Sve se to „događalo“ na drugom finalnom, vrlo zanimljivom susretu Kupa Međimurskog nogometnog saveza, susretu koji je na kraju završen bez pobjednika.

Obzirom da je prvi susret u Svetom Martinu na Muri također završen bez pobjednika 0:0, na kraju su zbog pogotka u gostima slavili igrači i Poleta koji su prethodno, bez poraza osvojili i naslov prvaka Treće nogometne lige sjever.

Već u 9. minuti nakon brze kontre Hrustek je opasno „zaprijetio“, četiri minute iza toga Dos Santos je spašavao s gol linije kada je u prilici bio Šarić. Nakon što je u 17. minuti Jambres dobrom intervencijom spriječio domaće postići pogodak, minutu iza toga domaći su ipak došli u vodstvo,na ubačaj Špoljara iskusni Bojan Vručina rutinirano je poentirao.

U 24.minuti 100% zicer nije realizirao Jakov Pintarić, iz vrlo izgledne pozicije loptu je uputio kraj gola. Domaći su još dva puta preko Mraza opasno zaprijetili, a dva je puta odličnim intervencijama Šafarić „spriječio“ Bukala i Mezgu postići izjednačujući pogodak.

U drugom dijelu susreta i dalje i dalje zanimljivo i uzbudljivo. U 53.minuti gosti su poravnali rezultat, Mezge Fotak je udarcem glavom postigao neobranjiv pogodak. Rezultat se iza toga do kraja susreta nije mijenjao iako je bilo prilika za to.

Posebno u završnici kada je Šafarić obranio udarac Barata, iza toga Jambres „zicer“ Mraza, a i Mezga nije na kraju iskoristio priliku za još već slavlje gostiju.

Svečano je bilo prije i poslije susreta. Za to su se pobrinule Mažoretkinje Nedelišća, himnu je kao i u Svetom Martinu na Muri otpjevala mlada Chriztel Renae Aceveda, a pobjednički pehar i medalje finalistima je predao predsjednik MNS-a Kristijan Antolović.

Oba pak finalista stekla su pravo nastupa u završnici – pretkolu Hrvatskog nogometnog kupa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije