SPORTSKA OBITELJ

PRIMJER DRUGIMA Obiteljska tradicija zdravog života: Najmlađa sudionica na utrci u Čakovcu bila beba Mija

Danas je na velikoj utrci grada Čakovca trčalo mnoštvo sudionika svih dobnih skupina, a među njima su se posebno istaknuli najmlađi trkači

Najmlađa sudionica bila je Mija, stara samo sedam mjeseci, koju je zajedno s njezinim petogodišnjim bratom Markom i ocem Igorom Martanom iz Mihovljana podržavala cijela publika.

Igor Martan, ponosni otac, sudjelovao je u utrci čuvajući Miju dok je Mark trčao uz njega. Njihova prisutnost na utrci nije prošla nezapaženo, a mnogi su bili dirnuti prizorom obitelji koja zajedno sudjeluje u sportskom događaju.

Igor svojim primjerom pokazuje koliko je važno od najmlađih dana učiti djecu o zdravom životu i aktivnom sudjelovanju u sportskim manifestacijama.

Organizatori utrke izrazili su oduševljenje što je događaj privukao sudionike svih uzrasta, od najmlađih do najstarijih, čime su dodatno naglasili važnost zajedništva i zdravog načina života.

Bravo tata Igor i bravo za cijelu obitelj Martan! Neka njihov primjer bude inspiracija svima koji žele zdraviji i aktivniji način života.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije