viceprvaci treće lige

NK RUDAR MURSKO SREDIŠĆE Trener Damir Lepen – Jurak: Zadovoljni smo učinkom, u novoj sezoni još bolje

U ovih godinu dana napravili smo veliki iskorak u svim segmentima djelovanja kluba - kaže trener Lepen - Jurak

Nogometaši Rudara Mursko Središće viceprvaci su Treće lige sjever, prvenstvenu su sezonu završili na odličnom 2. mjestu (27 17 5 5 50:21 56) i sve je već podređeno novoj 2024/25. sezoni gdje se očekuju još evidentniji rezultati.

Tako razmišlja i to nam je u kratkom razgovoru potvrdio mladi i ambiciozni trener Damir Lepen-Jurak s čijim su radom odgovorni u klubu vrlo zadovoljni i ima njihovu veliku podršku u daljnjem radu i realizaciji realno postavljenih ciljeva i zadataka.

-U ovih godinu dana napravili smo veliki iskorak u svim segmentima djelovanja kluba. Poluprofesionalizirali smo trenažni proces, priključili sve juniore u taj proces sa seniorima, znatno povećali minutažu mladim igračima, odradili odlične transfere, osnažili stručni stožer i na kraju ostvarili vrlo dobar rezultat, te možemo biti zadovoljni odrađenom sezonom.

Sve pohvale idu i na račun naše Nogometne škole i voditelju iste Božiću koja je napravila veliki napredak također u ovih godinu dana. Velika zahvala i svakodnevnoj potpori gradonačelniku Srpaku, predsjedniku Zobiću, gospodinu Cilaru i svima entuzijastima uprave, suradnicima u stručnom stožeru (sportski direktor Nedeljko, trener asistent Vuri, trener vratara Kocijan, fizioterapeut Lesjak, ekonomi Balaž i Kodba), igračima na predanom radu i naravno našim vjernim navijačima na fantastičnoj potpori tijekom cijele sezone, rekao nam je na početku razgovora Lepen-Jurak i nabrojio igrače koji su zaslužni za odlične rezultate i isto takav plasman.

To su: Ratajec, Kodba, Vaš, Antolović, Zeljko, Vinko, Patrik i Kevin Nedeljko, Jurak, Radiković, Ilija i Luka Liklin, Martinjaš, Roginić, Šardi, Belaj, Novak, Kocijan, Cimerman, Rihtarec, Mendelski, Sakač, Perčić, Rafael i Fran Debelec, Škvorc, Hamonajec, Kolman Potkrajac i Zadravec.

Daljnji planovi?

-S pripremama za novu sezonu počinjemo 8. srpnja, u planu je odigrati šest pripremnih utakmica protiv kvalitetnih protivnika, osvježiti igrački kadar s nekoliko pojačanja, sve s realnim ciljem u sljedećoj sezoni napraviti dodatni rezultatski iskorak, završio je Lepen – Jurak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije