UZVRATNA UTAKMICA FINALA

DUNJKOVEC/PRETETINEC Danas se igra uzvratna utakmica Međimurskog kupa. Tko će pobijediti – Međimurec ili Polet?

Pjevat će Filipinka Chriztel Renae Aceveda, bit će graha, languša, hot dogova i dobrog nogometa

Nakon neriješenog rezultata 0:0 u Svetom Martinu na Muri, danas (srijeda 5. lipnja) će se o pobjedniku Međimurskog kupa odlučivati zasigurno na prepunoj Hrašćici. Domaćin se je jako pripremio za ovaj susret te je za gledatelje pripremio i mnogo iznenađenja.

Tako će nastupiti naša Filipinka Chriztel Renae Aceveda (osvojila Supertalent), koja će pjevati himnu na početku i pod poluvremenom. Zvonko Kočila i KMT Duseldorf častit će sve prisutne odličnim grahom. Udruga žena Pretetinec priprema odlične languše, dok udruga žena Dunjkovec sprema hot dogove, uz rad na ulazima objekta i podjelu hrane.

Mažoretkinje Nedelišća će napraviti špalir svim igračima pri izlasku na teren te će imati nastup tijekom poluvremena. Na kraju utakmice očekuje se da će pehare i medalje podijeliti međimurski župan Matija Posavec.

A što je najvažnije, sama utakmica zasigurno će biti uzbudljiva i neizvjesna te je vrijedi pogledati. Početak susreta između Međimurca i Poleta je zakazan za 17:30 sati.

-Gosti su favoriti, favoriti uvijek ne pobjeđuju, to je mnogo puta dokazano. Imamo aktivan rezultat iz prvog susreta, pokušat ćemo sve takav rezultat zadržati na kraju susreta. Siguran sam da će gledatelji uživati u dobrom nogometu, neka na kraju pobijedi bolji i nogomet, kratak je i realan bio u najavi susreta predsjednik Međimurca Mišel Ganzer.

Na kraju vas očekuje velika zabava uz svirku tamburaškog sastava Žice.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije