treća liga

NK MEĐIMURJE ČK Prvenstvenu sezonu završili na šestom mjestu

Nogometaši čakovečkog Međimurja prvenstvenu sezonu Treće lige sjever završili su na 6.mjestu

Od pet međimurskih trećeligaša na četvrtom su mjestu, ispred njih su Polet, Rudar, i Dinamo Domašinec, iza njih Graničar Kotoriba, kad se sve zbroji predstavlja neuspjeh.

U klubu su sigurno očekivali više, niz je razloga da nije tako, od objektivnih do subjektivnih. O tome će se odgovorni sigurno nakon analize očitovati na zakazanoj „presici“.

Ovom prilikom samo kratka izjava donedavnog predsjednika, budućeg direktora kluba Rajka Topleka koji je u mnogo toga zaslužan, uz člana uprave Dušana Turka i novog predsjednika Vladimira Peršića.. da je klub „prebrodio“ mnoge teškoće i završio prvenstvenu sezonu i s optimizmom „gleda“ prema novoj sezoni.

– Dobro ste rekli, na „presici“ ćemo više o svemu, ovaj puta tek toliko da smo u natjecateljskom pogledu unatoč teškoća mogli više, da smo uspjeli do kraja prvenstva uspjeli stabilizirati teško stanje u kojem se je klub tijekom sezone nalazio, da smo osigurali treće ligaški status koji nam je zbog znanih problema jedno vrijeme bio ugrožen i da ćemo u novu sezonu krenuti dobro organizirani s više optimizma. Nakon izborne Skupštine to je realno i moguće, završio je Toplek.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije