rezultati

NOGOMETNA NEDJELJA Dubravčan prvak 1. Međimurske lige, Bratstvo/SV u kvalifikacije

Bilo je zanimljivo

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Nogometna nedjelja donijela je veliko slavlje u Donjoj Dubravi gdje je Dubravčan visokom pobjedom nad Croatiom potvrdio naslov prvaka lige.

U Međimurskoj Premier ligi prava nogometna drama odigravala se je u Savskoj Vesi gdje je Podturen pogotkom u 90. minuti Goričanca ostvario pobjedu nad Bratstvom od 4:3 koje će tako igrati kvalifikacije s Kraljevčanom 38* za ostanak u ligi.

Spartak je pobijedio Mladost u Svetoj Mariji dok je Bratstvo iz Jurovca slavila protiv Mladost Kometa. Miroljubivo je bilo u Nedelišću između Nedelišća i BSK-a u utakmici koja je na kraju završila 1:1.

U 2. Međimurskoj ligi Pušćine su slavile protiv Borca PMP dok je Mura s čak 8:0 pobijedila Mladost iz Dekanovca. U 3. ML skupina A Graničar je u Mihovljanu savladao Slobodu 6:1 a u skupini B Omladinac u Mačkovcu Parag 4:1. Ove dvije ekipe igrat će kvalifikacije za viši rang.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Bratstvo/SV-Podturen 3:4, Mladost/SM-Spartak 1:3, Bratstvo/J-Mladost Komet 2:0, Nedelišće-BSK 1:1. subota: Centrometal-Dinamo/P 5:0, Jedinstvo/GM-Međimurec 2:1, Draškovec-Sloga/Š 2:1.

1. MEĐIMURSKA LIGA

Trnava-Polet/P 0:2, Dubravčan-Croatia 4:0, Plavi-Hodošan 2:0, Venera PMP-Zasadbreg 77 3:1, Sokol-Naprijed 1:2, Strahoninec-Kraljevčan 38* 4:3. Subota: Omladinac/NSR-ČSK 6:0

2. MEĐIMURSKA LIGA

Budućnost/M-Jadran 1:1, Vidovčan-Sloboda/S 3:1, Mura-Mladost/D 8:0, Pušćine-Borac PMP 4:3, Mladost/I-Radnički 5:1, Sloga/Č-Pobjeda 2:1, Hajduk/B-Mali Mihaljevec 5:3

3. MEĐIMURSKA NL-SKUPINA A

Sloboda/M-Graničar/N 1:6, Borac/DH-Omladinac/DS 2:5, Budućnost/P-Drava 4:6. Subota Jedinstvo/NSND-Otok 1:5. Drava/DM je slobodna.

3. MEĐIMURSKA NL-SKUPINA B

Omladinac/M-Parag 4:1, Donji Koncovčak-Dubrava 2:3. subota: Bratstvo/P-Torpedo 1:2, Šenkovec-Hajduk/Š 6:0, Napredak-Trnovec 0:6.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije