ŽUPANIJSKO NATJECANJE

FOTO Mlade vatrogasne snage iz Međimurja i regije okupljene u Turčišću na županijskom natjecanju

U Turčišću je u subotu, 1. lipnja održano županijsko vatrogasno natjecanje pomlatka i mladeži koje je okupilo 82 ekipe iz Međimurja i 2 ekipe iz Slovenije i Mađarske

Natjecanje je održano u organizaciji Vatrogasne zajednice Međimurske županije uz domaćinstvo DVD-a Turčišće, a natjecalo se oko 850 djece i mladih iz cijelog Međimurja na što je posebno ponosan predsjednik VZ MŽ Mario Medved.

Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju uputio je zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec i predsjednica Općinskog vijeća Domašinec Dijana Novak koji su poručili kako je prekrasno na okupu vidjeti toliko mladih koji njeguju tradiciju vatrogastva u Međimurju.

Voditelj natjecanja bio je Mladen Kanižaj, a natjecanje se odvijalo u četiri kategorije – pomladak muški i pomladak žene, te mladež muški i mladež žene.

DVD Palinovec odnio je pobjedu u kategoriji pomladak žene, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Domašinec, a treće mjesto DVD Gardinovec. U toj kategoriji natjecalo se 14 ekipa.

DVD Donji Mihaljevec najbolji je bio u kategoriji pomladak muški, dok je drugo mjesto zauzeo DVD Palinovec, a treće mjesto DVD Držimurec-Strelec. U kategoriji se natjecalo 42 ekipe.

DVD Gardinovec zauzeo je prvo mjesto u kategoriji ženska mladež, druga je bila ekipa DVD-a Palinovec, a treće mjesto pripalo je ekipi DVD-a Krištanovec. 7 ekipa natjecalo se u ovoj kategoriji.

DVD Krištanovec bi je najbolji u kategoriji muške mladeži, ekipa DVD-a Gardinovec osvojila je drugo mjesto, dok je ekipa DVD-a Mala Subotica bila treća u konkurenciji od 16 ekipa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije