Plivači GKP Međimurje na “Zlatnom medvjedu”

Plivači Gradskog plivačkog kluba “Međimurje” Ivan Modrić, Filip Turk i Rino Mikac nastupili su tijekom vikenda u Zagrebu na 27. međunarodnom plivačkom natjecanju “Zlatni medvjed”.

Uz skupljanje iskustva plivajući protiv najboljih hrvatskih plivača (Mario Todorović, Sanja Jovanović, Mihael Vukić) Modrić i Turk su isplivali još dvije norme za nastup na državnom prvenstvu i to u disciplinama 100m leđno 1.05.85 Modrić i Turk 100m kraul 1.02.48 min.

Usporedno sa Zlatnim medvjedom u Zagrebu, u Varaždinskim Toplicama je istoimeni klub bio domaćin 2. Grifon kupa na kojem su nastupili i mlađi natjecatelji GKP-Međimurja gdje su također ostvarili dobre rezultate, osvojili nekoliko medalja i usput se sjajno zabavili.

Njihovi najmlađi natjecatelji uživali su i u podršci brojnih roditelja i prijatelja, a natjecanje se završilo zajedničkim druženjem svih plivača koji su proslavljali uspješan nastup kao i završetak školske godine.

Plivači GKP-Međimurja nastupili su u sastavu: M. Rešetar, L. Blagus, R. Mikac, I. Modrić, K. Tomašić, N. Dobša,T. Mavrin, S. Balent, M. Kralj, M. Latin, L. Pepelko, D. Đuran, D. Kovačević, T. Novak, Mag. Rešetar i T. Veselko, a vodila ih je trenerica Marina Pribanić.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije