SPORTSKE IGRE

FOTO Evo rezultata 30. Sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana te 11. Susreta djece

U povodu obilježavanja Dana državnosti Republike Hrvatske na prostoru SRC „Mladost“ Gornji Mihaljevec pod pokroviteljstvom Općine Gornji Mihaljevec i Međimurske županije održano je 30. Sportsko natjecanje dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije i 11. Susreti djece - unuka hrvatskih branitelja Međimurske županija

Na natjecanju je nastupilo 22 ekipe ogranaka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice Međimurske županije sa oko 400 natjecatelja kao i 50 djece-unuka hrvatskih branitelja.

Sama ceremonija započelo je mimohodom ekipa od Doma kulture do SRC „Mladost“ predvođenim nositeljima zastava, članovima Počasnog zdruga UDVDR uz pratnju Limene glazbe Nedelišće i mažoretkinja Udruge „Luna“ Gornji Mihaljevec.

Otvaranje natjecanja održano je na nogometnom igralištu, samom činu otvaranja prisustvovali su dragi nam gosti: gđa Sanja Jakopec predstavnica Ministarstva hrvatskih branitelja i voditeljica Područne jedinice Čakovec, Zamjenik župana Međimurske županije gosp. Josip Grivec, Načelnik općine Gornji Mihaljevec gosp. Goran Lovrec sa općinskim vijećnicima, predstavnik Policijske uprave Međimurske gosp. Goran Đurašanin i Načelnik PP Mursko Središće gosp. Miljenko Vrbanec, predsjednici i predstavnici općinskih Udruga.

Predsjednik ogranka gosp. Franjo Kovačić uvodno pozdravio je sve natjecatelje te im zaželio dobre sportske rezultate. Dopredsjednik Podružnice gosp. Josip Jezernik u svom obraćanju zahvalio je Načelniku općine što je općina financijski pomogla u organizaciji i omogućila održavanje natjecanja na ovom prekrasnom prostoru Sportskog parka.

Načelnik općine Goran Lovrec uputio je zahvalu braniteljima za sve ono štio su učinili u stvaranju Republike Hrvatske, zaželio im ugodan boravak u Gornjem Mihaljevcu.

Gđa. Sanja Jakopec u svom obraćanju ukratko se osvrnula na povijesne trenutke i razloge zašto se 30. svibanj obilježavan kao Dan državnosti. Zamjenik župana gosp. Josip Grivec u svom govoru uputio je zahvalu braniteljima na doprinosu u stvaranju države, čestitajući svima Dan državnosti, te službeno proglasio sportska natjecanja otvorenim.

Nakon otvaranja natjecanja delegacija je položila vijenac i zapalila svijeće kod Spomen obilježja Krist iz Farkašića u G. Mihaljevcu, odajući počast svima koji su dali svoje živote za stvaranje Hrvatske države. Nakon provedenih sportskih natjecanja, iskazanih umijećima, znanjima i vještina najboljima po sportovima su u pojedinačnoj konkurenciji podijeljene medalje, a ekipama pehari.

Ovo natjecanje služilo nam je kao izlučna natjecanja za popunu ekipa Podružnice koje će nastupiti 21. rujna 2024. godine u Varaždinu na 28. Sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana domovinskog rat Republike Hrvatske .

Rezultati XXX. Sportskog natjecanja dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Međimurske županije, 30.05.2024. SRC „Mladost“ GORNJI MIHALJEVEC:

Rezultati 11. Susreta djece-unuka hrvatskih branitelja domovinskog rata Međimurske županije

Na natjecanju je nastupilo 50 djece, oni su se natjecali u dvije dobne kategorije mlađa od 1. Razreda OŠ do 5. Razreda OŠ i starija dobna kategorija od 6. Razreda OŠ do 1. Srednje škole. Djeca su za svoj trud i rezultate primili medalje.

Disciplina STOLNI NOGOMET:

1. JOSIP KOVAČIĆ i DAVID KOVAČIĆ Sveti Juraj na Bregu

2. FABIJAN KRZNAR i LOVRO ŠARONJA Ivanovec

3. KARLO TKALČEC i TEO LOVRENČIĆ Ivanovec

Disciplina ELEKTRONSKI PIKADO:

Mlađi: 1. KARLO TKAČEC Ivanovec

2. DAVID TKALČEC Ivanovec

3. PATRIK VADLJA Ivanovec

Stariji:

1. NOA MIHOCI Mihovljan

2. TEO LOVRENČIĆ Ivanovec

3. SAŠA KUTNJAK Štrigova

Disciplina LIKOVNA RADIONICA

Mlađi:

1. EMA VADLJA Ivanovec

2. SARA TKALČEC Ivanovec

3. ARIA SMOJVER Čakovec

Stariji:

1. MAJA PAULA FORTNER Štrigova

2.LORENA KRIČKA Prelog

3. EMA HREN Čakovec

Disciplina MODELIRANJE

1. LEONA KALŠAN Prelog

2. NIKOLAS HERGOTIĆ Mihovljan

3. KLARA BORKOVIĆ Pribislavec

Ovo natjecanje poslužilo nam je kao izlučno natjecanja za popunu ekipa Podružnice koje će nastupiti 21. rujna 2024. godine u Varaždinu na 28. Sportskom natjecanju dragovoljaca i veterana domovinskog rat Republike Hrvatske, a Susreti djece za popunu ekipe Međimurske županije koja će nastupi na Državnim Susretima djece krajem kolovoza 2024. godine u Savudriji.

Voditelj natjecanja i tajnik Podružnice Dražen Tkalec zahvalio je sucima po sportskim disciplinama Ivanu Rođaku, Darku Lajtmanu, Stjepanu Miri, Zlatku Turku, Mladenu Tkalčecu, Dejanu Janušiću , Mladenu Novaku, Marijanu Horvatu, Zvonimiru Špirancu, Miljenku Košaku, Goranu Miljančiću, na stručnoj pomoći odvijanja natjecanja, a domaćinima članovima ogranka Gornji Mihaljevec na uspješnoj i dobroj organizaciji. natjecanja.

Predsjednik ogranka gosp. Franjo Kovačić, zahvalio je članovima općinskih Udrugama na pomoći oko organizacije natjecanja posebno istaknuvši Udruge „ Luna“ Gornji Mihaljevc, DVD Gornji Mihaljevc, Šahovski klub Gornji Mihaljevec, Streljačkom klubu Gornji Mihaljevec, Sport za sve Dragoslavec, a posebnu zahvalu uputio je Načelniku općine gosp. Goranu Lovrecu na pokroviteljstvu kao i osobnom angažiranju na uspješnoj organizaciji natjecanja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije