VIDEO

ŠTO KAŽETE? HNS predstavio službenu himnu Hrvatske nogometne reprezentacije

Dva tjedna uoči početka UEFA Eura 2024., Hrvatski nogometni savez predstavio je novu službenu himnu hrvatske nogometne reprezentacije “Najbolja kad je najteže” sa spotom u kojem se pojavljuju najveće zvijezde Vatrenih, počevši od kapetana Luke Modrića

U spektakularnom videu koji započinje i završava kadrom izbornika Zlatka Dalića, aktualni i proslavljeni reprezentativci ponosno pokazuju svoje medalje, ali i prekrasne krajeve Hrvatske iz kojih dolaze.

Spektakularni prizori iz svih dijelova Lijepe naše i kadrovi Modrića, Gvardiola, Perišića, Kovačića, Mandžukića, Pašalića, Livakovića, Petkovića, Ćorluke, Kramarića, Vide, Olića, Vrsaljka, Subašića, Asanovića, kao i nezaboravni trenutci ispred egipatskih piramida izmjenjuju se s nastupom izvođača službene himne, Tihe Orlića i Opće opasnosti, piše HNS.

Predstavljanje službene himne ujedno je bilo i prvo obraćanje medijima novog ambasadora HNS-a, proslavljenog bivšeg reprezentativca Šime Vrsaljka koji je oduševljen pjesmom i spotom:

“Cijeli projekt je fenomenalno iskustvo. Nakon prezentacije projekta znao sam da će biti dobro jer je sve ono što HNS predstavlja uvijek bilo fenomenalno, ali nisam očekivao da će biti ovako dobro. Čestitam svim akterima i izvođačima, pjesma je čista emocija i sve ono što hrvatska reprezentacija nosi. Slušajući pjesmu i vraćajući se moje u igračke dane, mogu reći da uistinu pokreće i stvara sinergiju. To je ono što smo trebali. Nastojat ću i u svojoj novoj ulozi prenositi emociju, nastavit ću u istom tonu kao kad sam nosio najdraži dres. Gledajući treninge, na trenutke zaboravim da nisam dio igračkog kadra”.

Ostatak članka pročitajte ovdje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije