MEĐIMURSKE NOGOMETNE LIGE

CRVENI KARTONI Savez pomno prati društvene mreže

Tko je sve dobio kazne i zašto?

Kao razlog je navedeno “neprimjereno komentiranje događaja s utakmice na društvenim mrežama”.
Ne navodi se na koju se točno utakmicu misli…

Simon Biber, igrač Podturna, kažnjen je s tri utakmice neigranja zbog crvenog kartona koji je zaradio u Jurovcu zbog “grubog starta s leđa”. Neven Pađen, igrač Trnave, također je kažnjen s tri utakmice neigranja. U Novom Selu Rok je isključen nakon drugog žutog kartona. Prema izvještaju delegata potom je počeo psovati suca, a po završetku utakmice i cijelu sudačku trojku.

Njegove riječi koje je zabilježio delegat nisu primjerene za prenošenje.

Saša Krnjak, igrač Hajduka Brezje, kažnjen je s četiri utakmice neigranja. Kod kuće je, protiv Mladosti Dekanovec, “namjerno grubo udario protivničkog igrača nogom u nogu u igri”.

Noa Antolović, igrač Torpeda, kažnjen je s dvije utakmice neigranja. U Mačkovcu je, bilježi delegat, “krajnje drsko vrijeđao suca psovanjem te je nakon isključenja nastavio s vrijeđanjem i psovanjem.

Kažnjeni su i domaćini, Omladinac mora platiti 170 eura “zbog šest opomenutih igrača i ulaska gledatelja u teren za igru”.

Josip Čutura, igrač Dubrave koja je 8:1 svladala Parag, kažnjen je kaznom neigranja u razdoblju od tri mjeseca. Disciplinski sudac kao razlog navodi “neprimjereno komentiranje događaja s utakmice na društvenim mrežama”.
Ni tu se ne navodi misli li se upravo na tu utakmicu, no Savez očito pomno prati što se zbiva na društvenim mrežama…

*Preuzeto iz Lista Međimurje, br. 3605

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije