ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE

RUKOMET Mlade Zrinskice pobijedile Koku, rukometaši Čakovca u Poreču

Mladi međimurski klubovi na Završnici prvenstva Hrvatske

RUKOMET – ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE: POBJEDA U SUSJEDSKOM DERBIJU

Mlade igračice, djevojčice čakovečkog Zrinskog prvu su utakmicu – osmine finala vrlo dobrom igrom i zalaganjem riješile u svoju korist. U „susjedskom“ derbiju s djevojčicama Koke Varaždin bile su bolje tijekom cijelog susreta i na kraju pobijedile 13:11. Danas ih još čeka važan susret s vršnjakinjama Sesveta, a sutra utakmica za konačni poredak.

S Kokom su igrale: Vrban, Komar, Novak, Cimerman, Magdalenić, Babić (1), Mesarić, Lovrenčić, Žganec (2), Borlinić, Brodarić, Mihalović, Juršić, Igrec (1), Vuri (6), Bubek-Čurila (3) – trener Davor Puklek.

RUKOMET – ZAVRŠNICA PRVENSTVA HRVATSKE – DJEČACI U-13: MLADI ČAKOVČANI U POREČU

U Poreču se od 1. – 4.lipnja igra Završnica prvenstva Hrvatske za dječake U-13, među 20 najboljih hrvatskih ekipa podijeljenih u četiri skupine su i dječaci Muškog rukometnog kluba Čakovec kao predstavnici Regije sjever.

Mladi Čakovčani su u skupini A s vršnjacima Zadra 2013 s kojima je utakmica na rasporedu 1. lipnja u 13,40 sati, Županjom s kojom Čakovčani igraju isti dan u 18,40 sati. 2. lipnja na rasporedu su dvije utakmice, s ŠR Karlovcem u 10,40 sati i Dubravom u 16,40 sati. 3. i 4.lipnja igra se završnica za konačni poredak.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije