vatromet za kraj

VIDEO I FOTO Crvena jabuka i vatromet na kraju sportskih igara mladih u Prelogu

Predvođeni legendarnim frontmenom Draženom Žerićem Žerom, dečki iz benda osvojili su srca publike svih generacija

Park Mladosti u Prelogu u srijedu, 29. svibnja, postao je sportsko sjedište gdje su djeca i mladi imati priliku sudjelovati na edukativno-sportskom Telemach Danu sporta, a Prelogom je zavladao sportski duh, navijanje, smijeh i radost. Za kraj je uslijedio koncert Crvene jabuke.

Uz pravi i vatromet emocija te bezvremenske hitove, Crvena jabuka je ponovno dokazala svoj status jednog od najboljih live bendova u regiji.

Predvođeni legendarnim frontmenom Draženom Žerićem Žerom, dečki iz benda osvojili su srca publike svih generacija. Energičan nastup pokazao je da su u vrhunskoj formi, dok je rasplesana i raspjevana publika potvrdila koliko je željna koncertne atmosfere.

Na njihovom repertoaru našlo se obilje balada, ali i bržih stvari, što je dodatno podgrijalo već usijanu atmosferu. Šlag na torti bio je veličanstven vatromet.

Plazma Sportske igre mladih, najveća sportsko-amaterska manifestacija u Europi, i ovu 28. sezonu pružaju priliku djeci osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta da od siječnja do rujna besplatno sudjeluju na natjecanjima u 10 sportova, organiziranim prema profesionalnim standardima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije