ČESTITAMO!

NAŠ PONOS Judaši Zrinskog ekipni prvaci Hrvatske u Dubrovniku!

U subotu, 25.5. održalo se Prvenstvo Hrvatske za djevojčice i dječake u Dubrovniku

Na Prvenstvu je nastupilo 320 natjecatelja iz 55 klubova. Natjecatelji Zrinskog bili su: Roko Krklec (-34 kg), Iker Novak (-50 kg), Petar Balunović (-55 kg), Meris Ramadani (-60 kg) i Mihael Vidaković (-66 kg).

Ikerova kategorija do 50 kg brojala je 30 natjecatelja, ostvarivši 4 pobjede ušao je u finalni blok. U finalu je diskutabilnom odlukom sudca izgubio borbu i postao viceprvak Hrvatske.

Petrova kategorija do 55 kg brojala je 31 natjecatelja, ostvarivši također 4 borbe ušao je u finalni blok. U finalu je krenuo agresivno od prve sekunde te s brzim bacanjem i primanjem zahvata držanja ponovno postao prvak Hrvatske.

Merisova kategorija do 60 kg brojala je 20 natjecatelja. Prvu borbu imao je s favoritom kategorije koji je kasnije postao prvak Hrvatske. Borba je bila neizvjesna i teška te nažalost otišla u korist protivnika. Ulazi u repasaž, gdje je nanizao 4 pobjede i osvojio treće mjesto.

Mihaelova kategorija do 66 kg brojala je 12 natjecatelja. Ostvarivši 3 pobjede ušao je u finalni blok. U finalu nažalost nije izvukao deblji kraj, falilo je malo više samopouzdanja, gubi te time postaje viceprvak Hrvatske.

Na Prvenstvu Hrvatske sudjelovao je i Roko Krklec koji nažalost nije uspio ponoviti prošlogodišnji rezultat gdje je bio viceprvak Hrvatske, te ovo natjecanje završava bez plasmana.

Nakon sjajnih pojedinačnih rezultata sreći nije bilo kraja jer su naši judaši pomeli konkurenciju i u ukupnom poretku dječaka osvojili pehar za 1. mjesto gdje su postali prvaci Hrvatske te iza sebe ostavili 54 kluba.

”Ovi sjajni pojedinačni rezultati donijeli su nam i pehar za ukupno prvo mjesto među dječacima, što je izvanredan uspjeh za naš klub. Ponosni smo što smo iza sebe ostavili 54 kluba i dokazali da se trud, rad i zajedništvo isplate. Čestitke svim natjecateljima i zahvalnost svima koji su nas podržavali. Idemo dalje, još jači i spremniji za nove izazove!” govori trener Filip Šeketa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije