IZVANREDNA SJEDNICA

NK MEĐIMURJE Novi predsjednik je Vladimir Peršić

U čakovečkom treće ligašu, Nogometnom klubu Međimurje održali su izvanrednu sjednicu Skupštine kojoj je od 29 delegata prisustvovalo njih 19, a svi su prijedlozi i zaključci jednoglasno usvojeni

Donesen je novi Statut kluba izglasan s izmjenama novog Zakona o sportu, usvojeno je i financijsko izvješće za 2023. godinu prema kojem su prihodi kluba bili 156.529,05 eura, rashodi 167.337,37 eura, a gubitak u 2023. godini iznosio je 10.805,32 eura.

Ukupni gubitak iz prethodnih godina 137.931,96 eura. Oko saniranja dugovanja intenzivno se radi, to je jedan od prioritetnih zadataka nove uprave.

Nova uprava u idućem mandatu biti će predsjednik Vladimir Peršić, a članovi Izvršnog odbora: Nenad Hranilović, Alen Kajmović, Josip Varga, Ivan Kolarić, Dušan Turk, Emil Bogdan, Ivica Rus i Dragutin Vabec. Izabran je i Nadzorni odbor u sastavu: Branko Kovačić – predsjednik, Stjepan Križarić i Josip Feher članovi.

Dosadašnji predsjednik kluba Rajko Toplek koji se je na početku sjednice biranim riječima zahvalio svim suradnicima u Izvršnom odboru, sponzorima igračima, stručnom stožeru i predstavnicima „sedme sile“, u novom će mandatu na prvoj sjednici Izvršnog odbora biti izabran za direktora kluba, a novi predsjednik Vladimir Peršić nakon što je zahvalio na izboru u kratkim je crtama obrazložio plan i program rada za sezonu 2024/25.

Šteta da tijekom sjednice nitko nije bio raspoložen za diskusiju, ima mnogo problema o kojima bi trebalo voditi raspravu, posebno oko daljnjeg djelovanja kluba koji nastavlja dugogodišnju tradiciju nogometa u Čakovcu i Međimurju, Skupština je bila mjesto za to.

Također, u Skupštini nije bio prisutan nitko, iako su bili pozvani iz Međimurskog nogometnog saveza, Međimurske županije i Nogometne akademije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije