BELICA

BLUE ARMY Najmlađa navijačka skupina koja osvaja srca u Belici

Nogometaši BSK-a iz Belice mogu se pohvaliti jedinstvenim navijačima – najmlađom navijačkom skupinom pod nazivom 'Blue Army'

Grupa mladića, koja se samoinicijativno okupila, svake nedjelje kada BSK igra kod kuće, glasno bodri svoje heroje na terenu.

Blue Army, sastavljena od najmlađih entuzijasta, redovito se okuplja opremljena navijačkim rekvizitima, stvarajući živopisnu atmosferu na tribinama. Njihov zarazni entuzijazam i strastveni navijački duh pružaju nogometašima BSK-a dodatni motiv za pobjedu, potičući ih da daju svoj maksimum na terenu.

Uz to, mladi navijači otišli su korak dalje i napisali pjesmu posvećenu BSK-u, koja se već postala hit među mještanima.

Blue Army ne krije svoje ambicije – njihova velika želja je da BSK osvoji naslov prvaka lige u skorijoj budućnosti. S obzirom na njihovu strast i energiju, nema sumnje da će njihova podrška biti ključna u ostvarivanju tog cilja.

Priča o najmlađoj navijačkoj skupini pokazuje kako ljubav prema nogometu i klubu može početi od malih nogu. Blue Army iz Belice je pravi primjer kako se mališani mogu velikim srcem boriti za svoj klub, inspirirajući sve oko sebe.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije