SPORTSKI PARK TRATE

NEDELIŠĆE Krenule prijave za 5. izdanje Malonogometnog hakla

Priča o malonogometnom haklu započela je još 2020. godine u sklopu tadašnjeg Family Parka Zmajček

Sada već drugu godinu zaredom, hakl će se održati u Nedelišću, na Sportskom parku Trate.

Odigrat će se u 6 kategorija, 22. i 23. lipnja ove godine, a prijave su otvorene do 17. lipnja 2024. do 20 sati. Kotizacija iznosi 8 eura po igraču, a uključuje topli obrok i osvježavajuće piće. Također, osigurane su vrijedne nagrade za sve sudionike.

Maksimalan broj igrača po ekipi je 6, a svaka će ekipa odigrat najmanje 5 utakmica na male golove (1m) na terenu veličine 20x12m. Nakon grupne faze igra se turnir završnice i utješni turnir kako bi svaki natjecatelj imao optimalan broj minuta.

Ovogodišnje kategorije hakla:

• 2007. i mlađi – nedjelja prijepodne

• 2009. i mlađi – subota prijepodne

• 2011. i mlađi – nedjelja poslijepodne

• 2013. i mlađi – subota poslijepodne

• 2015. i mlađi – nedjelja prijepodne

• 2017. i mlađi – subota prijepodne

*cure mogu biti godinu dana starije

*točna satnica znat će se tri dana prije turnira

*postoji mogućnost turnira za 2005. godište i mlađe (max 8 ekipa), ako ima zainteresiranih

Prijave se primaju putem online obrasca ili putem Vibera, WhatsAppa te pozivom na broj 099 440 2093. Za hladna pića i topla jela bit će zadužen NK Nedelišće, dok će za brigu za zdravlje voditi Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

“Naša priča raste iz godine u godinu. Na prvom izdanju bilo je 28 ekipa, a tada se igrao i turnir za seniore. Prošle godine u pet kategorija bilo je čak 65 ekipa, a sada želimo podići ljestvicu. Ove godine očekujemo 80 ekipa te otprilike 400 natjecatelja. Velika podrška stiže nam od Općine Nedelišće i NK Nedelišće, a sa zajedničkim snagama, napravit ćemo jako puno toga.

Po prvi puta imamo službenu loptu turnira, službene majice posebno osmišljenog dizajna koje će moći dobiti HAKL pajdaši i još puno toga što ćemo predstavljati u sljedećim danima/tjednima. Naš turnir je poseban zbog toga što svi dobivaju poklon, također sve natjecatelje čeka pregršt utakmica, budući da se igra i utješni turnir. Bit će tu natjecanja u žongliranju, nagradni natječaj i još puno, puno toga…”, poručio je Nikola Lukman.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije