ne propustite

VIJESTI IZ KOŠARKE U subotu završava sezona za seniore, a uskoro počinje ČK Basket Fever

U subotu završava natjecateljska sezona za seniorsku ekipu Međimurja

Nakon redovnog dijela prvenstva, kako bi se produžila sezona, ekipa je u pomlađenom sastavu odigrala Otvorenu ligu i na kraju prvog dijela lige izborila se za treće mjesto.


U zadnjem 5. kolu protiv iskusne Ivančice nakon našeg vodstva i dobre igre u prvom poluvremenu, na kraju je doživljen poraz 65-73, tako da će o naslovu pobjednika odlučivati utakmica između Ivančice i Radnika koje su zauzele 1. i 2. mjesto prvog dijela lige.


Ekipe koje su na 3. i 4. mjestu, a to su Međimurje i Grafičar, u subotu od 17 sati igraju majstoricu za konačno 3. mjesto koja se igra u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec.


Prijavite svoju ekipu na 9. ČK Basket Fever


Ovogodišnji 9. po redu ČK Basket Fever (turnir u 3×3 košarci) održati će seu četvrtak 30. svibnja 2024. (praznik Dan državnosti), u organizaciji Košarkaškog kluba Međimurje Čakovec, na vanjskom terenu kraj Macanovog doma (centar Čakovca).


Košarkaši će se natjecati na tri različita turnira:


ALL-STAR – seniori i svi drugi zainteresirani (ekipu sačinjavaju 4 igrača) svoje će snage odmjeriti u popodnevnim satima i najbolje tri ekipe bit će novčano nagrađene (nagradni fond 600 eura) uz priliku osvajanja FIBA 3X3 bodova – turnir započinje 17 sati.


TURNIR košarkaša u kolicima – i ove godine ćemo ugostiti najbolje košarkaše iz cijele Hrvatske te opet očekujemo odličan show koji su nam priredili prošle godine – turnir započinje u 13 sati.


BLUKIDS Cup – najmlađi košarkaši će se natjecati u kategorijama U15 i U11 (ekipu sačinjavaju 4 igrača) u Blukids kupu našeg generalnog sponzora dječjeg dijela turnira Blukids – odjeća i obuća za djecu. Njihova borba za osvajanje turnira kreće od ranih jutarnjih sati i također su pripremljene prigodne nagrade za najbolje – turnir započinje u 9 sati.


Dodatne informacije i sve što je vezano uz prijavu za Blukids Cup možete dobiti kod Stjepana Štefa Novaka: 098 134 7457, a za ALL-STAR turnir kod Marija Mareka Novaka: 098 747 6918.


Prijaviti ekipu možete putem Facebook stranice Košarkaški klub Međimurje Čakovec), e-maila: ck.basketfever.info@gmail.com ili putem Google obrasca koji je dostupan na Facebook stranici KK Međimurje (potrebno je unijeti ime ekipe, ime i prezime igrača te kontakt broj).


Kotizacija za ALL-STAR kategoriju iznosi 30 EUR, a za ostale kategorije nema kotizacije.
Svoju ekipu prijavite na vrijeme jer je broj ekipa ograničen (izuzetak za Blukids cup).
Krajnji rok za prijave ekipa za sve turnire je 29. svibnja 2024. do 12 sati.

Organizator je u suradnji s partnerima turnira osigurao bogatu ugostiteljsku ponudu, dobru zabavu i show program tijekom ovog cjelodnevnog sportskog i košarkaškog eventa.
Dođite, igrajte, družite se i zabavite 30. svibnja 2024. u Čakovcu!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije