odlična sezona

SVIJET RUKOMETA ŽRK Zrinski i MRK Čakovec kreću u nove sportske poduhvate

Službena rukometna sezona završava na najbolji mogući način, službenim okupljanjem hrvatske ženske rukometne reprezentacije

Izbornik Ivica Obrvan pozvao je na okupljanje 23 uglavnom mladih igračica koje bi trebale uz one iskusnije činiti okosnicu reprezentacije na kvalifikacijama za Olimpijske igre 2028. godine u Los Angelesu, također i Europskom prvenstvu krajem ove godine čiji su organizatori Mađarska, Švicarska i Austrija, gdje naša, hrvatska reprezentacija nastupa u grupi s Danskom, Švicarskom i Farskim Otocima.

Ivici Obrvanu nisu promakli odlični uspjesi, rezultati i plasman čakovečkog kluba pa je na okupljanje pozvao čak tri igračice Zrinskog: Gabrijelu Gudelj, Kalu Kosovac i Emu Balaško. Istovremeno su treneri kluba Risto Arnaudovski, Dubravko Hozjak i Davor Puklek u Poreču sudionici 47. po redu tradicionalnog seminara hrvatskih trenera u Poreču gdje su predavači najeminentniji svjetski stručnjaci.


MRK Čakovec


U čakovečkom sada premier ligašu u tijeku su razgovori odgovornih iz uprve i stručnog stožera oko „igračke križaljke. Za sada je sve dogovoreno da se u klub nakon godinu dana izbivanja vrati Matej Čuk, pred godinu dana najbolji strijelac u ondašnjoj Prvoj ligi sjever koji će momčad kako kažu u klubu pojačati na poziciji „desnog vanjskog“.

Uskoro pak će obznaniti i imena ostalih pojačanja s kojima se razgovara, prelazni rok počinje 1.lipnja. A dok kompletni stručni stožer, svi treneri: Josip Borković, Matija Kraljić, Dario i Davor Varga, Antonio Anđel i Nikola Vuković u Poreču sudjeluje na 47. seminaru hrvatskih trenera, dok u klubu traju posljednje pripreme mladih sastava U-13 i U-11 koji će također u Poreču kao predstavnici Regije sjever nastupati na Završnici prvenstva Hrvatske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije