hrvatski 'bomber'

NIŽU SE POHVALE Lovro Zvonarek je vijest dana u Njemačkoj, pohvalio ga i trener!

- Debi u početnih 11 za 19-godišnjaka - i to kakav!

Zabio je za 1:0 udarcem desnom nogom u 4. minuti, lopta se otkotrljala u gol od desne vratnice. Preporučuje se da ga se i dalje koristi – pišu Nijemci, navodi Večernji list.

Dvoboj pretposljednjeg kola njemačke Bundeslige u kojem je Bayern s 2:0 na svojoj Allianz Areni pobijedio Wolfsburg bio je idealna prilika za trenera Thomasa Tuchela da priliku pruži nekim igračima koji je u dosadašnjem tijeku sezone nisu imali. Zna se da Bayern ove sezone neće osvojiti titulu njemačkog prvaka, a proteklog tjedna ostali su i bez mogućnosti da budu europski prvaci, nakon poraza od Reala u polufinalu Lige prvaka. Stoga je Tuchel, među ostalima, priliku dao i mladom hrvatskom veznom igraču, Lovri Zvonareku.

Samo četiri dana nakon svog 19. rođendana, mladi je Preložanin zabio prvi pogodak na utakmici i to već u 4. minuti dvoboja. Nije trebalo dugo čekati na prvu reakciju na Zvonarekov nastup, javio se odmah nakon utakmice sam trener Tuchel koji ga je pohvalio:

– Lovro je pravi karakter, naporno radi i zaslužio je ovo. Imali smo puno ozlijeđenih igrača, a on je iskoristio svoju šansu. Zabavno ga je vidjeti na treningu, a danas je bio odličan – izjavio je trener koji će na kraju sezone napustiti redove Bayerna.

U njemačkim je medijima Zvonarek već dobio nadimak “Bomber”.

– Debi u početnih 11 za 19-godišnjaka – i to kakav! Zabio je za 1:0 udarcem desnom nogom u 4. minuti, lopta se otkotrljala u gol od desne vratnice. Preporučuje se da ga se i dalje koristi! On je taj… – napis je u njemačkom Abendzeitungu, piše Večernji list.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije