VRIJEME JE ZA NOGOMET

NOGOMETNA SUBOTA Bratstvo/SV slavilo u Palovcu, Polet/P i Venera PMP remizirali

U Međimurskoj Premier ligi Mladost Komet je u izuzetno važnoj utakmici u borbi za opstanak visoko s 4:1 pobijedilo Centrometal

Rezultate i tablice svih međimurskih nogometnih liga možete pogledati na ovoj poveznici: 

NOGOMETNE LIGE 

Mandić u 12. minuti dovodi domaćina u vodstvo, da bi Štrukelj poravnao rezultat na 1:1. Domaćin u 52. minuti ponovno vodi golom Validžića, da bi gosti ostali na terenu s igračem manje jer im je isključen Toma, što Mladost Komet koristi te preko Tilošanca te ponovno Valdžića postiže pogotke za konačnih 4:1.

Nedelišće je minimalnim rezultatom slavilo u Podturnu golo S. Treske od 42. minute dok je Bratstvo/SV ostvarilo važnu pobjedu u Palovcu protiv Dinama pobijedivši 2:1.

Dodlek u dovodi Dinamo u vodstvo da bi De Jesus koji je u 90. minuti isključen te Frančić u 67. minuti pogocima preokrenuli rezultat na 1:2. Polet/P i Venera PMP odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Poveli su gosti u 6. minuti preko Sanjkovića dok Vrbanić u 20. minuti poravnava rezultat na 1:1.

Gosti nisu uspjeli u 75. minuti iskoristiti kazneni udarac dok je domaćin u 83. minuti tražio najstrožu kaznu ali sudac Graf ništa ne svira.

Hodošan je visoko poražen na svom terenu protiv Strahonioca od 4:0. Za strahoninec pogotke su postigli Žunić 8,36, Šafarić 26 i Lađević u 88.

U 3. ML skupina A Omladinac je u Držimurec-Strelcu visoko poražen od Drave/DM od 1:4. Mihoci tri te Žmuk jedan za goste te Drinovac za domaćina postigli su pogotke.

U 3. ML skupina B Torpedo i Dubrava odigrali su susret bez pobjednika 1:1. Žganec u 11. dovodi goste u vodstvo da bi Antolović u 69. minuti poravnao rezultat na 1:1. U 37. minuti ozlijeđen je gostujući igrač Telebuh koji je kolima hitne pomoći prevezen u bolnicu.

MEĐIMURSKA PREMIER LIGA

Mladost Komet – Centrometal 4:1, Podturen – Nedelišće 0:1, Dinamo (P) – Bratstvo (SV) 1:2.

Nedjelja:

Spartak – BSK, Velđi, Paman, I.Žganec ; Mijo Horvat, Sloga (Š) – Bratstvo (J), Hrženjak, Zobec, Čurila ; Šoltić, Međimurec – Mladost (SM), Graf, Sukanec, Dominić ; Darko Jambrović, Jedinstvo (GM) – Draškovec, Dežđek, Kedmenec, Kantoci ; Kovač.

Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

I. MEĐIMURSKA LIGA

Hodošan – Strahoninec 0:4, Polet (P) – Venera PMP 1:1

Nedjelja:

Naprijed – Omladinac (NSR), Čuljak, Vrbanec, Adžić ; Drvenkar, Zasadbreg 77 – Kraljevčan 38, Fleten, Ž.Novak, Fodor ; Modlic, Croatia – Sokol, Đurđek, M.Hrušoci, Gašparić ; Juračić, ČSK – Plavi, Škrobar, Zavrtnik, V.Žganec ; Dino Jambrović, Trnava – Dubravčan u Donjem Kraljevcu, Barišić, Vlaisavljević, Starešinić ; Kovačić.
Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

II. MEĐIMURSKA LIGA

Sloboda (S) – Hajduk (B) 2:1.

Nedjelja:
Mali Mihaljevec – Sloga (Č), Aldić, Sokač, Spudić ; Tomašić, Borac PMP – Radnički, Koprivec, Šegović, L.Horvat ; Fodor, Mladost (D) – Mladost (I), Kukovec, V.Hrušoci, V.Baksa ; Brezovački, Jadran – Pušćine, G.Žganec, D.Novak, Meglić ; Jakovljev, Pobjeda – Mura, Dumančić, Vuk, Blažona ; Filipčić, Budućnost (M) – Vidovčan, Tomičić, Bašek, I.Novak ; Radek.

Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – A

Drava (K) – Jedinstvo (NSnD) 6:0, Omladinac (DS) – Drava (DM) 1:4, Graničar (N) – Otok 3:0.

Nedjelja:
Budućnost (P) – Sloboda (M), Čižmešija ; Braniša
Borac (DH) je slobodan.
Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

III. MEĐIMURSKA LIGA – B

Napredak – Bratstvo (P) 2:4, Hajduk (Š) – Omladinac (M) 3:4, Torpedo – Dubrava 1:1.

Nedjelja:

Parag – Šenkovec u Žiškovcu, Režek ; Kopasić ,Trnovec – Donji Koncovčak, R.Kolarić, L.Baksa, V.Novak ; Najman
Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije