evo utakmica

SPORTSKI VIKEND Ovih dana očekuju vas uzbudljive utakmice

Nakon Treće, Druge Prve rukometne lige sjever u nedjelju završava i službena sezona Prve lige rukometašica

Rukometašice čakovečkog ŽRK Zrinskog koje su proteklog vikenda osigurale nastup u Europi, što je povijesni uspjeh kluba, u nedjelju u 19 sati gostuju u Rijeci kod Zameta. To je prilika Čakovčankama potvrditi visoko treće mjesto na prvenstvenoj tablici, a domaćem pak je to Zametu važna utakmica oko osiguranja prvoligaškog statusa. Biti će svakako zanimljivo pratiti i čuti konačni ishod susreta.


U Trećoj nogometnoj ligi sjever treba se odigrati još četiri prvenstvena kola. U subotu naše predstavnice čeka zanimljivih 90 minuta. Međimurje u Čakovcu domaćin je ekipi Koprivnice, u Murskom Središću igra se lokalni derbi – Rudar je domaćin Dinamu Domašinec, Graničar Kotoriba gostuje u Ludbregu kod Podravine, a u Svetom Martinu na Muri prvak Polet je domaćin Virovitici. Sve utakmice igraju se u subotu s početkom u 17:30 sati.


Nogometašice čakovečkog prvoligaša Međimurja/Čakovec u nedjelju u 16 sati gostuju u Zadru kod Donata, to je važan susret za obje ekipe, Čakovčanke najavljuju da će gostovanje uspješno završiti.

Mladi pak sastavi čakovečkog kluba u Prvoj ligi mladih, pionirke i kadetkinje domaćini su na SRC-u Mladosti u subotu vršnjakinjama Osijeka, prvi susret na rasporedu je u 14, a drugi u 16:30 sati.


U subotu i nedjelju igraju se i svi susreti Međimurskih nogometnih liga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije