PLANINARILO SE

FOTO Macanovci posjetili i osvojili Ivanščicu

U Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan osim po odličnim rezultatima brojnih natjecatelja u različitim uzrasnim kategorijama poznati su i po predanom radu s onima najmlađima

Za djecu od tri do sedam godina namijenjeno je nekoliko univerzalnih sportskih  programa, a osim standardnog rada u dvorani Macanovog doma za sve polaznike uvijek se pripremaju različita iznenađenja. Posljednje u nizu bio je subotnji (4. svibnja) izlet na Ivanščicu.

Veselu klupsku karavanu od 100-tanjak sudionika koju su činili članovi kluba i njihovi roditelji nije omelo poluoblačno i nešto hladnije vrijeme da osvoji vrh najviše planine u sjevernom dijelu Hrvatske.

Na 1060 metara nadmorske visine, za mlade Macanovce i njihove roditelje u klubu su osim hrane, pića i zdravog zalogaja, pripremili i zanimljivo predavanje koje je održala članica Gradskog društva Crvenog križa Čakovec Alenka Novak.

Posebna atrakcija su bili i paraglajderi koji su s vrha planine krenuli u svoju nebesku vožnju. Veselo druženje osim na usponu i vrhu, trajalo je i po spustu po poznatoj planinarskoj stazi Mrzljak. Cijelu organizaciju potpisala je trenerska ekipa GK Marijan Zadravec Macan na čelu s Marijom Jurak Bošnjak.

„Uvijek se želimo potruditi i našim članovima dati nešto više, nešto novo. Imamo tradicionalno božićno-novogodišnje druženje, zajedničko vježbanje roditelja i djece, osiguravamo prigodne poklone, obilježavamo različite dane, a sada smo im ponudili i ovaj izlet. Iako nije bilo lako, radilo se o ozbiljnom usponu po stazi koji je namočila kiša od dana prije, ali smo uspjeli i svima je bilo super. Ovaj izlet je uvertira u mnoštvo aktivnosti koje imamo u svibnju“ izjavila je Jurak Bošnjak dodavši kako su oduševljene obitelji kući ponijele sjećanja na nezaboravnu avanturu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije