ČESTITAMO

KOŠARKA Ekipa Međimurja U13 osvojila turnir u Belišću

Povodom Dana Grada Belišća ekipa Međimurja Dječaci U13 odigrala je turnir u Belišću na kojem su slavili uvjerljivi naslov pobjednika

Najprije su u polufinalu osigurali finalni meč s odličnom i efikasnom igrom te uvjerljivom pobjedom protiv KK Vinkovci 96-45. Sjajan je bio naš Niko Terek koji je upisao 45 poena, a Patrik Ostoja uz nešto manju minutažu zbog lakše ozljede zabio je 26.

Novom uvjerljivom pobjedom, u nedjeljnom finalu nad domaćinom KK Belišće rezultatom 70-35, U13 ekipa Međimurja osvojila je pobjednički pehar.

U finalu je briljirao naš Patrik Ostoja koji je zabio 42 poena i uz 26 postignutih u polufinalu s 68 postignutih koševa najbolji je strijelac turnira.

U našim redovima imamo i najboljeg igrača turnira za kojeg je proglašen Niko Terek koji je također bio efikasan oba dana i ukupno zabio 59 koševa.

Za pobjedničku ekipu U13 Međimurja igrali su: Nikša Ovčar, Niko Terek, Patrik Ostoja, Filip Leo Korent, Matija Krištofić, Juraj Posavec, Vito Đurkas, Endi Hatlak i Jan Mezga, dok je ekipu vodio Stjepan Novak.

Našoj ekipi U13 ovaj turnir je itekako dobrodošao za daljnji napredak svakog igrača, kao i cjelokupni rast momčadi što je najbolje pokazala u igri s protivnicima na ovom turniru, koji su među 5 najboljih u svojem uzrastu u Slavoniji, sa ciljem da nastave s kvalitetnim radom i treningom i bore se u idućoj sezoni za naslov prvaka Regije Sjever.

Druga pobjeda Međimurja u Otvorenoj ligi, u utorak 7. svibnja protiv D. Kraljevca

Košarkaši Međimurja stigli su u 3. kolu, do druge pobjede u Otvorenoj ligi protiv susjeda Grafičara iz Ludbrega rezultatom 79-67.

Bila je to još jedna dobro odigrana našeg pomlađenog sastava koji je kontrolirao igru i rezultat od prve do zadnje četvrtine.

Svi igrači opet su dobili podjednaku minutažu, a ovaj put se istaknuo Gašparić sa 16 poena, dok su ga slijedili Hren s 14, Kuzmić i Mislav Kranjčec s 12.

Međimurje u 4. kolu ugošćuje KK Donji Kraljevec, a utakmica se igra u utorak 7. svibnja od 21 h u sportskoj dvorani I. OŠ Čakovec.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije