Sportski vikend

U uzvratnoj kvalifikacijskoj utakmici za popunu Druge međimurske nogometnel ige u nedjelju u 17:30 sati igraju Trnovec i Budućnost iz Podbretsa. Trnovec iz prvog susreta ima prednost 4:1.

Na završnici natjecanja za juniore u Goričanu u subotu u 15:30 sati igraju NK Sokol i NK Strahoninec, a u 17:00 sati domaćin Trnava i Mladost Ivanovec. Finale je u 18:45 sati.

Na završnici natjecanja pionira u nedjelju će u Jurovcu igrati četiri nogometna kluba. U 16:30 sati domaćin Bratstvo igra s Dubravčanom, a u 17:45 sati Podturen i Strahoninec. Finale je u 19:00 sati.

U prvoj utakmici za prvaka u konkurenciji veterana u Ivanovcu u subotu u 18:00 sati igrat će Mladost i Nedelišće.

Finale teniskog turnira Marin Šuica Junior Open igra se u subotu s početkom u 10:00 sati. Na dva terena će se usporedno odigrati finale tenisačica i finale tenisača.

Gimnatički klub Marijan Zadravec Macan u subotu u 15:00 sati u Nacionalnom gimnastičkom centru Aton priređuje godišnju podjelu priznanja djeci koja su sudjelovala u raznim programima sportske škole i igraonice. Priznanja će primiti svi članovi kluba, njih ukupno oko 300. Programi se provode do kraja lipnja nakon čega slijedi stanka u srpnju i kolovozu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije