rukomet

RUKOMETNE POSLASTICE Čakovečke rukometne prvoligaše večeras čekaju uzbudljive utakmice

Čakovečke rukometne prvoligaše danas čeka zanimljivo subotnje predvečerje

Rukometašice Zrinskog koje su neplanirano poražene u Umagu u 19 sati domaćini su ekipi Bjelovara, to je važan susret za obje ekipe ako žele zadržati mjesto u vrhu tablice i mogućnost igranja u jednom od europskih natjecanja. Čakovčanke najavljuju dobru igru i isto takav rezultat, istovremeno očkuju tradicionalnu podršku s tribina svojih vjernih navijača.


Rukometaši Čakovca, već od ranije prvaci i novi članovi Premier lige u 18:30 sati gostuju u Zagrebu kod do sada uvijek „neugodnog“ za igru protivnika ekipe Maksimir pastele. Ponajbolji igrač Petar Sklepić bio je kratak u najavi – “Želimo i dalje ostati neporaženi, dobrom igrom to ćemo ostvariti“.


Danas imaju nastupe i naši treće ligaši. Rukometašice Preloga u 18 su sati domaćini vodećem sastavu Lige Radniku Križevci, rukometaši Nedelišća u 16 sati također su domaćini ekipi Garešnice, u Prelogu pak je lokni derbi, domaći istoimeni sastav ugošćuje u 20 sati ekipu Čakovca II. Sutra pak u 15:30 sati prvenstvenim susretom e ekipom Broda I(Sl. Brod) završavaju prvenstveni nmastup mlade rukometašice Zrinskog II.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije