kuglanje

ZAGREBAČKI TURNIR Mladi kuglači Željezničara u berbi medalja

Ovoga vikenda na kuglani Grmoščica u Zagrebu održan je 5. zagrebački turnir mladih na kojemu su nastupili i mladi kuglači čakovečkog Željezničara, njih petorica i sva petorica vratili su se s medaljama

Prvu kuglačku medalju osvojio je debitant Jakov Šardi koji je u kategoriji U9 osvojio srebro sa srušenih 258 čunjeva.


Već smo navikli da u kategoriji U10 Željezničarovi klinci osvajaju po dvije medalje. Vjeko Vrček niti ovoga puta nije iznevjerio, ponovno je bio najbolji sa 484 srušena čunja, što je, za ovaj uzrast, nevjerojatnih 6,05 prosjek. Naravno da je time srušio i vlastiti rekord, a već je sada jasno da će biti i ukupni pobjednik ovih turnira u svojoj kategoriji. U toj kategoriji je vrlo dobro odigrao i Roko Juričan i sa srušenih 416 čunjeva bio srebrni.


Jakov Kolenko, koji ove godine nastupa u kategoriji U11, dobio je jakog suparnika, ali je već drugi turnir uspio biti bolji od njega, ovoga puta za zlato mu je trebalo 459 čunjeva. U ovoj kategoriji biti će najneizvjesnije do zadnjeg turnira što se ukupnog pobjednika tiče.


Najstariji među željezničarima bio je 14 godišnji Borna Murić. U kategoriji U14 bio je brončani, a srušio je 480 čunjeva.


Većinu ove „ekipe“ slijedećeg vikenda očekuje još jedno važno natjecanje. Na kuglani u Zaprešiću igra se drugi nastup prvenstva Hrvatske, a obzirom na rezultate iz prvoga nastupa možemo očekivati i pokoju državnu medalju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije