mali košarkaši

FOTO U9-selekcija KK ‘Dubravčan’ igrala u novim personaliziranim dresovima

U9-selekcija iz Donje Dubrave odvažno se suprotstavila muškim ekipama

U nedjelju, 7. travnja 2024., U9-selekcija Košarkaškog kluba “Dubravčan” imala je priliku sudjelovati na turniru koji je bio domaćin Donji Kraljevec. Klub je iskoristio tu priliku kako bi promovirao novu opremu dobivenu od njihovih donatora.

Tijekom turnira, igrali su u novim personaliziranim dresovima s prekrasnim digitalnim tiskom, što je dodatno istaknulo njihovu prisutnost na terenu.

Uz izraženu zahvalnost prema svojim sponzorima za podršku i poticaj u radu s mladim igračima, U9-selekcija se odvažno suprotstavila muškim ekipama. Prvu utakmicu su odigrali protiv dječaka iz KK Varteks 2, a nakon kratke pauze, suočili su se s dječacima iz KK Donji Kraljevec. Unatoč tome što su rezultati otišli u korist protivničkih ekipa, mali košarkaši su dobili neprocjenjivo iskustvo te su pokazali napredak u svojoj igri.

Učitelji i treneri primjećuju vidljivi napredak kod svake igračice i igrača, a podrška i pljesak roditelja s tribina dodatno ih motivira i ohrabruje. Ovo iskustvo na turniru potiče njihovu strast prema košarci i daje im vjeru u proces treninga i razvoja kao tima.

S ovakvom podrškom roditelja i sponzora, U9-selekcija Košarkaškog kluba “Dubravčan” sigurno će postati ozbiljna konkurencija svim ekipama u kratkom vremenskom razdoblju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije