planovi kluba

MRK ČAKOVEC S realnim planovima u viši rang natjecanja

U Muškom rukometnom klubu Čakovec, sada već četiri kola pred kraj prvenstva Prve lige sjever, prvaku i novom članu Premier lige održali su konferenciju za medije na kojoj su dali informacije o osvajanju naslova prvaka i realno zacrtanim planovima za naredno razdoblje

Prisutnima su se obratili predsjednik i dopredsjednik Kluba Željko Kavran i Davor Varošanec, trener Josip Borković, te igrači kapetan ekipe Tibor Tkalčec i Petar Sklepić.


-Protekle, jubilarne desete godišnjice djelovanja kluba osnovni i realni zadatak bio je plasman u viši rang natjecanja, sada se vidi da smo dobro planirali i već četiri kola prije kraja prvenstva možemo kao prvaci i neporaženi sastav Lige planirati zadate u Premier ligi, rekao nam je predsjednik Željko Kavran.

-Imamo kvalitetan sastav, planiramo isti u novoj sezoni pojačati s nekoliko igrača,pokušati ćemo u naše redove vratiti sve domaće igrae koji igraju u drugim klubovima tako da ćemo biti stabilan Premier ligaš ne samo jednu, nego više sezona. Zahvaljujem igračima i struci na postignutim rezultatima i uspjehu, članovima uprave na velikom angažmanu, sponzorima i gledateljima za pomoć tijekom cijelog prvenstva. Bez toga bi nam bilo i teško raditi, istovremeno svi u klubu očekujemo u buduće veću i konkretniju pomoć odgovornih u Gradu Čakovcu i Županiji. Posebno oko osiguranja boljih uvjeta za rad, posebno mladih sastava koji nemaju gdje normalno trenirati, a riječ je o stotinjak mladih. A jedno od osnovnih rješenja da se postignu još bolji rezultati i uvjeti za to je da odgovorni konačno sačine kategorizaciju sportova – završio je Kavran i najavio zajedničko slavlja igrača, uprave, sponzora i gledatelja nakon utakmice pretposljednjeg prvenstvenog kola s Vidovcem u Čakovcu 27. travnja.


Dopredsjednik kluba Davor Varošanec bio je kratak -Pokazalo se je da smo realno planirali, dobar rad uprave, kvalitetan igrački i stručni kadar, podrška iz gledališta dali su vidljive rezultate. Nemamo puno vremena za slavlje, idemo dalje možemo i moramo se dobro organizirati da budemo stabilan Premier ligaš, nadam se da ćemo to biti i pokazati na i van terena.


Trener Josip Borković tradicionalno je bio kratak i realan – Čestitam igračima, suradnicima u stručnom stožeru i upravi na postignutom rezultat, a gledateljima na podršci. Sve to smo postigli velikim zalaganjem, zajedništvom na i van terena, dobro i odgovorno se je tijekom cijele sezone radilo, rezultati nisu izostali. Uz nekoliko pojačana u prvoj sezoni nastupa uz višem ragu natjecanja trebamo osigurati status i onda biti stabilan Premier ligaš. To ćemo siguran sam ostvariti, jer to je realno i ostvarivo.


Tibor Tkalčec i Petar Sklepić bili su jedinstveni u izjavi kada su rekli – Naslov prvaka četiri kola pred kraj prvenstva najbolje pokazuje o kakvoj je ekipi i klubu riječ. Veliko prijateljstvo, zajedništvo i podrška naše vrijedne uprave i gledatelja bili su dodatni motiv da uspijemo. Nastavljamo tim tempom, Premier liga je veliki izazov, dokazat ćemo na terenu da nam je tamo mjesto.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije