rukomet

ŽRK ZRINSKI Kratka prvenstvena stanka Prve lige seniorki za čakovečki je klub stigla u pravi čas

Kratka prvenstvena stanka Prve lige seniorki u čakovečkom ŽRK Zrinskom, došla je u pravo vrijeme

Da odgovorni u klubu nakon pomalo neočekivane promjene na trenerskoj klupi što prije riješe nepotrebne nesuglasice. Oko stručnih, organizacijskih i financijskih problema koji nadamo se samo trenutno stoje na putu oko rješavanja realno zacrtanog cilja, mjesta u vrhu prvenstvene tablice i u novoj sezoni igranje u jednom od europskih natjecanja.

Jer igra i trenutni rezultati nisu prema očekivanju, novom treneru Risti Arnaudovskom treba veća podrška uprave i igračica, konkurenti na tablici sve su bliže. Čakovčanke nisu zaboravile igrati rukomet, osim njih odgovorni trebaju brinuti i za ostale ekipe koje igraju u višem rangu natjecanja. Druga ekipa u Drugoj ligi-sjever, mladi sastavi U-17, U-15, i U-11 u Prvoj ligi mladih, najmlađe, one iz Škole rukometa u regionalnoj mini ligi.

Tri ekipe mladih već su osigurale plasman na završnicu prvenstva Hrvatske u Poreču što je znak dobrog rada s mladima, nekoliko iz mladih sastava u redovima su juniorske, kadetske i mlađe kadetske reprezentacije Hrvatske.


Da ne duljimo i širimo temu, za kraj samo poruka: „Glave skupa, nitko nije zaboravio igrati rukomet, vrh prvenstvene tablice i Evropa i dalje su na vidiku, a evidentni rezultati također na završnici PH-e u Poreču.
Već prva službena utakmica u nastavku prvenstva 13. travnja, lokalni derbi u Čakovcu s varaždinskom Kokom trebao bi dokazati i pokazati na djelu da su sve nepotrebne razmirice riješene i da se s optimizmom i zajedništvom krene do kraja prvenstva riješiti realno zacrtane ciljeve. Na potezu su igračice i odgovorni klupski dužnosnici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije