sportski vikend

NOGOMETNO – RUKOMETNI VIKEND Derbi između Međimurja i Rudara, rukometaši Čakovca ‘love’ Premier ligu

Ovog nas vikenda očekuju brojna sportska uzbuđenja na nogometnim i rukometnim terenima

U Trećoj nogometnoj ligi igra se 17. prvenstveno kolo gdje najviše zanimanja pobuđuje lokalni derbi Međimurje – Rudar. Utakmica se igra sutra (subota) na SRC-u Mladosti Čakovec s početkom u 15,30 sati, a i sve ostale utakmice naših predstavnika na rasporedu su sutra, također u 15,30 sati.

Dinamo je u Domašincu domaćin Virovitici, vodeći sastav Lige Polet (Sveti Martin na Muri) gostuje u Koprivnici kod tamošnjeg istoimenog sastava, a Graničar(Kotoriba) je gost varaždinskog Varteksa.

Sutra i u nedjelju se nastavlja i prvenstvena sezona svih ženskih liga. Naše predstavnice u Prvoj ligi, nogometašice Međimurja/Čakovec u nedjelju u 14 sati domaćini su na SRC-u Mladosti ekipi Agrama Zagreb. Iz kluba poziv gledateljima da im sportskim navijanjem pomognu „doći“ do važne pobjede. Mladi sastavi čakovečkog kluba, pionirke i kadetkinje sutra gostuju u Velikoj Gorici kod vršnjakinja Gorice, a utakmice su na rasporedu u 16 i 17,30 sati.

Sutra su na rasporedu i sve utakmice međimurskih liga. U Prvoj rukometnoj ligi sjever rukometaši Čakovca sutra (subota) u 18 sati igraju važnu utakmicu u Sisku s tamošnjim istoimenim sastavom. Čakovčani najavljuju nastavak pobjedničkog niza, ako i dalje ostanu neporaženi sasvim su blizu plasmana u najviši rang – Premier ligu. Drugi, mladi sastav Čakovčana u prvenstvu Treće lige sjever sutra u 16 sati gostuje u Ivanskoj kod tamošnjeg istoimenog sastava, a ostali naši trećeligaši također svoje susrete igraju sutra. Prelog u 18,30 sati s Vidovcem II u Prelogu, Nedelišće je u 14 sati domaćin Ilovi (Grubišno Polje), a rukometašice Preloga u 16 sati domaćini su Đurđevcu.

Nakon što su protekli tjedan u Čakovcu poražene u ¼ Kupa od ekipe Splita 2010 rukometašice Zrinskog u nedjelju imaju priliku za revanš. Gostuju u 20 sati kod Splita 2010, ovaj puta riječ je o prvenstvenom susretu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije