SRETNO NAŠIM SPORTAŠIMA!

NOGOMETNO – RUKOMETNI VIKEND Pogledajte gdje se sve igraju utakmice!

Nastupajući vikend „pun“ je zanimljivih nogometno-rukometnih događaja

U Trećoj nogometnoj ligi sjever sutra (subota) igraju se utakmice 16. prvenstvenog kola, naši predstavnici imaju slijedeći raspored: U Domašincu je Dinamo domaćin ekipi Koprivnice, a u Svetom Martinu na Muri derbi, domaći Polet domaćin je drugoplasiranom sastavu Lige Pitomači.

U Murskom Središću također vrlo interesantan susret, Rudar je domaćin varaždinskom Varteksu, u Ludbregu Podravina ugošćuje čakovečko Međimurje, a u Virovitici je tamošnji istoimeni sastav domaćin Graničaru Kotoriba. Sve utakmice počinju u 15,30 sati.

U subotu i nedjelju se igraju sve utakmice Međimurskih liga, a čakovečkim prvoligašicama Međimurju/Čakovec počinje i službena sezona. U Zagrebu, utakmicom završnice Kupa s Dinamom.

Rukometaši Čakovca sutra (subota) u 19 sati u dvorani Graditeljske škole Čakovec domaćini su ekipi Đakova. To je prvenstveni susret Prve lige sjever gdje se očekuje nova pobjeda nakon koje bi se još više približili osvajanju naslova prvaka i Premier ligi gdje im je već sada mjesto prema igri i ostalom što ide uz to.

Rukometašice Zrinskog svoj su susret s Podravkom/Vegeta odgodile zbog nastupa koprivničke ekipe u Euro kupu, drugi sastav Čakovčanki u ovom je kolu slobodan, a u Trećoj ligi sjever rukometaši Preloga su sutra u 18,30 sati domaćini vodećem sastavu Lige ekipi Trnovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije