nižu se uspjesi

OBITELJ NA TERENU Radovan Jambrović i sinovi Karlo i Filip iz NK Bratstva Preseka čine uspješan trojac!

Radovan Jambrović golman je NK Bratstva iz Preseke, a ono što ovu priču čini posebnom jest to što i njegova dva sina, Karlo i Filip brane boje istog kluba

Krenimo redom. Karlo je 23-godišnjak i vezni je igrač, dok je Filip mlađi, ima 16 godina i igra na poziciji napadača.

– Prošli vikend smo igrali s NK Hajduk Štrukovec i pobijedili 2:1. Filip je zabio pobjednički gol! – govori nam predsjednik kluba, Luka Potočnik koji tu dužnost obavlja već dvije godine.

Radovan u klubu NK Bratstvo ima već pozamašnu karijeru, u tom klubu igra već 30 godina, Karlo već desetljeće, a Filip je došao nedavno.

– Nekada je igrao za pionire u NK Bratstvu, da bi prešao u školu nogometa Petica i sada je tu napadač, i to vrlo uspješan. Kada ne igra u klubu, školuje se za CNC operatera u Tehničkoj školi Čakovec. Trenutno pohađa drugi razred. – objašnjava nam Luka Potočnik.

Obitelj je vrlo povezana i bliska i izvan terena, te tako Radovan ima svoj građevinski obrt u kojem uz njega radi i sin Karlo. Mama Jasmina je iznimno ponosna na svu trojicu i budno prati svaku utakmicu.

Ono što ih veže, svakako je borbenost i spremnost na svaku situaciju, govori nam Luka Potočnik, a mi im želimo još puno sportskih uspjeha i odličan nastavak proljetne sezone!

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije