Bruno i ekipa pokorili konkurenciju u Slovačkoj

Međimurski biciklist Bruno Radotić nastupao je na jakoj međunarodnoj etapnoj utrci “Tour de Slovaquie” voženoj u Slovačkoj. U pet dana, od 05. do 09. lipnja biciklisti su odvozili 863 km.

Najduža je bila 4. etapa vožena od Dudince do Bratislave koja je iznosila 231 km. Na trci je nastupalo 20 ekipa sa po 6 vozača među kojima i “MERIDIANA KAMEN TEAM” za koji vozi Bruno. Riječ je o hrvatsko-talijanskoj profesionalnoj ekipi koja broji 16 vozača iz Italije, Slovenije, Engleske i Hrvatske.

Odličnim vožnjama u zadnjih mjesec dana Bruno je uz pet Talijana izborio nastup na toj trci. Vrijedi spomenuti da za Bruninu ekipu vozi legenda talijanskog biciklizma Davide Rebellin koji je u svojoj bogatoj karijeri zabilježio niz pobjeda diljem svijeta.

Brunina zadaća na trci u Slovačkoj bila je pripremiti teren svojim kapetanima Enrico-u Rossi-u i Davide-u Rebellin-u. Tu zadaću odradio je odlično Enrico Rossi pobijedio je dvije etape i ukupni je pobjednik utrke, a Davide Rebellin pobijedio je jednu etapu i ukupno je završio kao trećeplasirani.

Brunina ekipa “MERIDIANA KAMEN TEAM” zauzela je generalno drugo mjesto u poretku ekipa. Vodeću poziciju u poretku ekipa izgubili su predzadnji dan od Ruske ekipe ITERA-KATUSHA za desetak sekundi. Bruno nastavlja sa nastupima 12. lipnja na utrci kroz Srbiju koja se vozi do 17.06.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije